Work and Travel
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ülkede durum çok karısık haberleri izledimde az önce genelkurmay butun orgeneral ve amiralleri ankaraya çağırmış son durumu yani emekli 20 ye yakın komutanın istanbulda gözaltına alınma durumunu konusmak için bi yandanda yargıdada ateş var ülkenin durumu kritik her an her sey olabilir hazırlıklı olmakta fayda var ihtimal vermediğimiz seyler bugunku konjokturden dolayı basımıza gelebilir !!!
    bu tür olaylar yüzünden artık haber bile izlemek gelmiyor içimden her kanalda darbeydi balyozdu hiç iç açıcı birşey yok askeri bile rezil kepaze ettiler tamam belki suçlulardır belki gerçekten darbe yapacaklardı o kısmıyla ilgilenmiyorum ama bir ülkenin en kutsal değeri olan askeriyeyi bu kadar kalitesiz bir medyayla bırakın ülkeyi tüm dünyaya rezil etmek kadar rahatsız edici birşey yok bu sıradan bir vatandaşın yargılanması değil bir askerin yargılanmasıdır ve bu kadar sere serpe yapılmamalıdır .. ondan sonra alıyoruz haberleri dolar fırladı bilmem kim istifa etti olur tabi hem yapıyorsun hem yanıyorsun boyle saçmalık gormedim ben insanın sinirlenmemesi elde değil

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı scapegoat oldboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tür olaylar yüzünden artık haber bile izlemek gelmiyor içimden her kanalda darbeydi balyozdu hiç iç açıcı birşey yok askeri bile rezil kepaze ettiler tamam belki suçlulardır belki gerçekten darbe yapacaklardı o kısmıyla ilgilenmiyorum ama bir ülkenin en kutsal değeri olan askeriyeyi bu kadar kalitesiz bir medyayla bırakın ülkeyi tüm dünyaya rezil etmek kadar rahatsız edici birşey yok bu sıradan bir vatandaşın yargılanması değil bir askerin yargılanmasıdır ve bu kadar sere serpe yapılmamalıdır .. ondan sonra alıyoruz haberleri dolar fırladı bilmem kim istifa etti olur tabi hem yapıyorsun hem yanıyorsun boyle saçmalık gormedim ben insanın sinirlenmemesi elde değil
    asıl darbeyi yapanlar hakkında bişi yapmıolarda "soguk savas" yapacaklardı edeceklerdi mış mış ta mış mış yani yargıda aynı sekilde adam cemaatleri arastırmaya basladı savcı bakın içerde tututkluluk karaını bile bozmadılar bozmayanda aynı hakim kimseye yutturamazlar bu külahları 2 darbe görmüş ve son yüzyılı rejim tehditi altında geçirmiş 70 lerde ideolojileri ugruna ölüme gitmiş bir ülkenin evlatları yutmaz bu kepazeliği ama nedense hepimizin yuttugunu düşünerek pişkin pişkin dolaşıyorlar ortalıkta 20 ye yakın emekli general istanbulda gözaltında yazık yazık deniz baykalı sevmem ama(chp li olmama ragmen) bugunkü konusmasında dogru söylüyor 3 yıldır yapacaklar edecekler diye herkesi içeri aldılar ama hüküm giyen sucu ortaya cıkan ispatlanan yok...!!!

tamam ülke karısıktı ama bu son gözaltılardan ve savcı olayından sonra ok yaydan cıktı bence !!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 48 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 48 misafir)