2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
arkadaşlar ülkede durum çok karısık haberleri izledimde az önce genelkurmay butun orgeneral ve amiralleri ankaraya çağırmış son durumu yani emekli 20 ye yakın komutanın istanbulda gözaltına alınma durumunu konusmak için bi yandanda yargıdada ateş var ülkenin durumu kritik her an her sey olabilir hazırlıklı olmakta fayda var ihtimal vermediğimiz seyler bugunku konjokturden dolayı basımıza gelebilir !!!
bu tür olaylar yüzünden artık haber bile izlemek gelmiyor içimden her kanalda darbeydi balyozdu hiç iç açıcı birşey yok askeri bile rezil kepaze ettiler tamam belki suçlulardır belki gerçekten darbe yapacaklardı o kısmıyla ilgilenmiyorum ama bir ülkenin en kutsal değeri olan askeriyeyi bu kadar kalitesiz bir medyayla bırakın ülkeyi tüm dünyaya rezil etmek kadar rahatsız edici birşey yok bu sıradan bir vatandaşın yargılanması değil bir askerin yargılanmasıdır ve bu kadar sere serpe yapılmamalıdır .. ondan sonra alıyoruz haberleri dolar fırladı bilmem kim istifa etti olur tabi hem yapıyorsun hem yanıyorsun boyle saçmalık gormedim ben insanın sinirlenmemesi elde değil
asıl darbeyi yapanlar hakkında bişi yapmıolarda "soguk savas" yapacaklardı edeceklerdi mış mış ta mış mış yani yargıda aynı sekilde adam cemaatleri arastırmaya basladı savcı bakın içerde tututkluluk karaını bile bozmadılar bozmayanda aynı hakim kimseye yutturamazlar bu külahları 2 darbe görmüş ve son yüzyılı rejim tehditi altında geçirmiş 70 lerde ideolojileri ugruna ölüme gitmiş bir ülkenin evlatları yutmaz bu kepazeliği ama nedense hepimizin yuttugunu düşünerek pişkin pişkin dolaşıyorlar ortalıkta 20 ye yakın emekli general istanbulda gözaltında yazık yazık deniz baykalı sevmem ama(chp li olmama ragmen) bugunkü konusmasında dogru söylüyor 3 yıldır yapacaklar edecekler diye herkesi içeri aldılar ama hüküm giyen sucu ortaya cıkan ispatlanan yok...!!!
tamam ülke karısıktı ama bu son gözaltılardan ve savcı olayından sonra ok yaydan cıktı bence !!!
politik goruslerınızı hatta munkunse potlıkadan konusmayın arkadaslar baska goruslu olan kısılerde yazarsa tartısma cıkar baska bır faydası olmaz futbol ııdır ordan dewam
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
amaç politikayı tartışmak değil amaç olanlara sessiz kalmamak alsınlar tamam yargılasınlar ama bu bukadar da medyaya oyuncak edilmezki senin baştacın askerin halkı onunde küçük düşÃ¼yor buna nasıl müsade edilir yoksa istediklerini yapsınlar suçlu goruyorlarsa yargılasınlar asker dokunulmaz değil ama bu kadar oyuncak edilmez bu işler
Better late than never
arkadaşım yazdığımı anlamadın sanırımkimsenin görüşÃ¼ne karşıtlığım yok sadece bu tür olayların medyada bu kadar maymuna çevrilmesin tepkiliyim sanırım bunun aksini de düşÃ¼nen yoktur
herneyse uzatmayalım
![]()
Better late than never
easy guys...selamlar..2 gündür arktaym..pc ye format atıoz..
abd de bizim yemeksepeti gibi bişey var mı bilio musunuz??
selam milletyeni geldim ne muhabbetler döndü haberim yok, bakalım son mesajlara da ortama ısınalım
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
stutgart 1-1 barca
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaşlar bu amtrak nasıl oknuyor ya yazabilirmisiniz yarınki görüşmede kullanabilirimdeyanlış söylemek istemiyorum !!
öhhm...birileri olsa iyi olurdu
neyse arkadaşlar yarın vize görüşmem var uykum yok ama yatayım ben yatmaya calısayım bana bol sans dileyin dua edinihtiyacım olacak !!!
herkese iyi geceler iyi muhabbetler !!!
yemek sepeti gibi var mı bilmiyorum ama biz dominos a veriyoduk netten sipariş 30dk da kapımızda oluyodu![]()
I made a promise never to settle...
dominos evet güzel bi sitesi var..yoksa yemeksepeti ben bi el atayım bu işe![]()
alamadım vizeyi arkadaşlar![]()
Better late than never
sincili kardeşim..neden alamadın??
neden alamadin?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Hayırdır sincili ? Nedir durum şimdi? Bir anlat bakalım. 2.ye alırsın inş.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Sincili alamadım demişsin ama bildiğim kadarıyla vize görüşmesine giripte neticelenen henüz kimse yok,sadece eksik evrakları tamamlayarak göndermeniz isteniyor..! Vizeyi alamadım dediğine göre,DS'inde gelmiş olması lazım yada self placement seçmiş olmasın,acaba hangisi..?
Şu anda 49 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 49 misafir)
Bookmarks