Alıntı starfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@ophelia20 yahu neden imkansız diyorsun bu kadar kesin bi dille? konsolosluk bile kesin bi acıklama yapmamısken bu konuda üstelik..

acın forumu arastırın cok vize alan oldu 2 yıllık tercumanlık ve turizm dısında okuyanlardan da. gecen sene bizzat şahit oldum hem forumda hemde amerika da tanıstıgım kişiler arasında.
diyorum çünkü birçok şirketin sitesinde "kimler katılabilir" butonuna tıkladığında bunu görürsün + birebir görüştüğüm ya da telefondan arayıp sorduğum birçok şirkette aynı şeyi söyledi bana. he durum değişmiştir ya da değişir bilemem gönül isterki herkes gitsin ama nedense işte
önlisans okuyanlar için böyle bi ayrıcalık yapıyo artık konsolosluk mu desem kimse o! en azından daha az şans veriyo!
ama birçok şirket "hayır katılamazsınız" deyip sizi daha en baştan eve gönderedebiliyor. boş yere kesinleşmeden heveslenmesin arkadaşlar.
çünkü bende okula başladığımda çok üzülmüştüm önlisansa verilmediği için bu hak, ama sonra ingilizce,turizm,tercümanlık için verilmesi gündeme geldi sanırım 2 yıldır yani çok yeni.uzun yıllar öncede alınmadı bu kadar.
bende bu sayede gidicem gidebilirsem! ama malesef işte bi çok anlamda lisans ve önlisans ayrımı yapılıyor ülkemizdeve dünyada elbette...
keşke yapılmasa