Work and Travel
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dönüşte Ne Kadar Para Getirdiniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya çok farklı durumlar var şöyleki
    biz 3 arkadaş görüşüyoruz bi şirketle,büyük ihtimalde gidersek onunla gidicez. onların tanıdığı falan şirket bende arkadaşlarıma güveniyorum işte gerçi gittim görüştüm,araştırdım.sorun yok şimdilik.
    bunun şirketle de ilgisi yok zaman yüzünden nereye gitsem bana benzer şeyler sölicektirler + şirket değiştirme durumumda yok gibi şimdilik! çünkü ailemi ikna edebiliyorum arkadaşlarla gidicez dediğimde
    yani en azından içleri rahat oluyo ve izin veriyolar şu anda. görüştüğüm şirketinde son 1 fuarı var martın sonunda,işverenimde orda olur mu olmaz mı bilemem şimdiden!
    iyi iş ve eyalet derken işte bin kişinin yaşadığı şehir merkezinden millerce uzak, ulaşıma bi ton para vericeğim yer istemiyorum.
    çünkü biz arkadaşlarla görüşücez aramızda 3-5 saatten fazla olmasın istiyoruz.new york ve boston'da olucak onlar.
    tek belirsiz ve uzak bi yere gidicek olan benim ama neresi onu da bilmiyorum iş de zaten ya garsonluk,kasiyerlik yada housekeeping olucak seçenek ğek kalmadığı için yani öyle büyük hayallerim yok bilmiyorum sen neler düşündün ama!

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya çok farklı durumlar var şöyleki
    biz 3 arkadaş görüşüyoruz bi şirketle,büyük ihtimalde gidersek onunla gidicez. onların tanıdığı falan şirket bende arkadaşlarıma güveniyorum işte gerçi gittim görüştüm,araştırdım.sorun yok şimdilik.
    bunun şirketle de ilgisi yok zaman yüzünden nereye gitsem bana benzer şeyler sölicektirler + şirket değiştirme durumumda yok gibi şimdilik! çünkü ailemi ikna edebiliyorum arkadaşlarla gidicez dediğimde
    yani en azından içleri rahat oluyo ve izin veriyolar şu anda. görüştüğüm şirketinde son 1 fuarı var martın sonunda,işverenimde orda olur mu olmaz mı bilemem şimdiden!
    iyi iş ve eyalet derken işte bin kişinin yaşadığı şehir merkezinden millerce uzak, ulaşıma bi ton para vericeğim yer istemiyorum.
    çünkü biz arkadaşlarla görüşücez aramızda 3-5 saatten fazla olmasın istiyoruz.new york ve boston'da olucak onlar.
    tek belirsiz ve uzak bi yere gidicek olan benim ama neresi onu da bilmiyorum iş de zaten ya garsonluk,kasiyerlik yada housekeeping olucak seçenek ğek kalmadığı için yani öyle büyük hayallerim yok bilmiyorum sen neler düşündün ama!
    biraz reklam olacak belki ama geçen gün anlaşmalı olduğum şirkete gittim yeni bir iş listesi gelmiş erken iş seçtiğime pişman oldum south dakotada kapalı su parkı var saatlik 7.5 ve geçen sene gidenler 60 saat görmüşler yine michigan ve massachusettse'de 10 13 dolarlık işler var housekeeping laundary ve bellboy konumlarında ve çoğu da haziran 20den sonra alıyor arzu edersen pmden görüşebiliriz

not:herzamanki gibi belirteyim şirketle anlaşmalı değilim sadece kimsenin madur olmasını istemiyorum zaten taksitlerimin de büyük kısmını odedim gelip gelmemenizin bana bir faydası olmayacak yani

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

süpermiş bu imkanlar
    detayları konuşalım
    pmden yolladım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)