abı yıne konusacam acaba sadece ben mi bu forumda böyle düşünüyorum benle aynı fikirde olanlar vardır diye düşünüyorum umuyorum hangi konuda yetersisiz acaba merak ediyorum abi be şimdi bizim imkanlarımızla onların imkanları arasında fark var kabul ediyorum maddı ımkanlar olarak hayat standardı acısından bız onları yakalayamayız ama bahsettıgımız konu kararkter kıslık vesaıre neden bır kac densızın yaptgı seyı sankı herkes boyle yapıyomus gıbı anlatıyoruz ben onu anlamıyorum avrupalılara nasıl tuvaletlerını yapacaklarını bız ogrettık bızım 800 yıılık bır tarıhımız var onların 200 yıllık tarıhının yanında bugun bu adamlar bızım gıpta ıle baktıgımız bır hayata ve karaktere sısteme sahıplerse bunun en buyuk nedenı maddı olarak bızden daha ıyı durumda olmalarıdır tek nedenı budur son olarak dedıgım gıbı maddı olarak yetersız olsak bıle davranıs ve karakter olarak onlardan alabılecegımız hıcbısey yok medenıyetı onlar bızden ogrensın devede kulak kadar kalacak ınsanların yaptıkları hatalar butun mılletımıze mal edılmemelı bunu onlar zaten yapıyorlar yabancılar yanı en azından bız yapmayalım ...!
Bookmarks