Work and Travel
Toplam 113 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Busch Gardens Türklere kapılarını kapattı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı YETO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sebep biraz açık! Biz aslında ABD'ye gittiğimizde koca bir ulusu temsil ettiğimizi unutuyor ve kendi bildiğimiz şekilde hareket ediyoruz. Otobüste kavga çıkaran Türk öğrenciler, işte sorun çıkaran Türk öğrenciler, ortamın huzurunu bozan Türk öğrenciler... bunlar gibi binlercesine şahsen tanık oldum. Onları gördükten sonra kendimden utandım ABD'de. Haliyle bu takım davranışlardan sonra çoğu sponsorun Türk öğrenci almaması normal karşılanmalı. Busch Gardens olayında net bir şekilde konuşamam, sebebi çok değişik faktörler olabilir ancak görünen köy çoğu zaman kılavuz istemiyor. Bir kaç sorumsuz ve kendini bilmez Türk öğrencilerin cezasını koca bir ulus çekiyor.
    O yüzden bir kere daha vurguluyorum arkadaşlar. Oraya gittiğinizde kendi başına bağımsız bir birey olduğunuzun yanında lütfen bir ulusun temsilcisi olduğunuzu da unutmayın. Ne zamandır böyle bir şey yazmak istiyordum. Tabi keşke böylesine bir olay sebep olmasaydı buna. İşleri iptal edilen tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Umudunuzu ve mutluluğunuzu kaybetmeyin. Süper bir yaz geçireceğinize hep inanın.
    İyi WAT'lar
    +12314546789

Yerden göğe kadar haklısınız "YETO" ben orda diğer arkadaşlarımın yaptıklarından dolayı utanıyordum ve gerçekten rezil bir davranış sergiliyorlardı ABD ye gittiklerinde bilmiyorum tabir-i caiz ise ipini koparan hesabı nere nere saldıracaklarını bilmiyorlardı. Barlarda yaptıklarından dolayı rezil mi olmadık, "Bunlar nasıl müslüman bunu bunu, şunu şunu" yapıyolar mı demediler....
    ve nihayetinde benim gitdiği otelde artık WAT öğrencisi almıyor....

Oraya gitdiğimizde TÜRKİYE den geldiğimizi unutmamalıyız arkadaşlar...
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +12314546789

Yerden göğe kadar haklısınız "YETO" ben orda diğer arkadaşlarımın yaptıklarından dolayı utanıyordum ve gerçekten rezil bir davranış sergiliyorlardı ABD ye gittiklerinde bilmiyorum tabir-i caiz ise ipini koparan hesabı nere nere saldıracaklarını bilmiyorlardı. Barlarda yaptıklarından dolayı rezil mi olmadık, "Bunlar nasıl müslüman bunu bunu, şunu şunu" yapıyolar mı demediler....

bir arkadaşım sakın domuz eti olmasın diye çok ısrar olmustu sonra icki yudumlamaya baslayınca koreli kız sordu sizde icki de yasak degil mi? ikiside yasak ama domuz eti cok fazla onemseniyor.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +12314546789

ya siz amerikadan değilde başka bir yerden mi bahsediyosunuz yani amerikada barda herkes normal duruyoduda bi tek bizimkiler mi göze battı !!

tamam bende körü körüne olayı bilmeden kimseyi koruyacak değilim ama yapmayın arkadaşlar bizde gittik gördük herkes neler neler yapıyo orda sizde bilyosunuz bir tek türkler mi olay çıkartıyo orda !

ayrıca onlar kendi dinlerine baksınlar bir müslüman bile başka bir müslümanı yaptıklarından dolayı kınamazken onların ne haddıne baska bır dını eleştırmek adam isterse içkisinide içer isterse namazınıda kılar isterse oructa tutar isterse zina da yapar bu sadece onu ilgilendirir bunu onlar yapınca bişey yok medeniyet biz yapınca mı dinimizle eleştiriliyoruz ...

kimse sütten cıkmıs ak kaşık değil yanlış yapanlarda olmuştur mutlaka olacaktırda ama en azından biz onları yabancıların gözüyle yargılamamalıyız...!

bu sadece benim nacizane düşüncem...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)