benim etrafımdaki türkler cok düzgün insanlardı hiç böyle birşeyle karşılaşmadım oraya ilk gititiğimde kaldıgım hostel tarzı yerde yaklaşık 20 kadar türk vardı tam karşımızdada amerikalıların evleri tam karşımızdaki evde kadın sürekli bağırıyordu bi gün hepimiz dışarda sohbet edereken kadın arabasına bınerken cocuguna yada kocasına bagırıyordu tam hatırlamıyorum sonra donup bızede bagırdı ne bakıosunuz dıye bır tanemız bıle agzıımızı acıp terbıyesızlık yapmadık.ben new orleansta bısıkletle marketten cıkarken zencı bır adamın kocaman jeepıyle bılerek ezılıyordum son anda kendımı kurtarabıldım.bırgun de hammond ta ıcınde 4 tane zencı olan bı araba bana yaklasıp tehdıtler savurdu.ben gordum gordugum ıcın anlatıyorum.

bizdede yanlış yapanlar olmuştur ben burda kimseyi korumuyorum benim içime sinmeyen tek nokta cok acımasızca eleştiriyoruz ve yabancıların gözüyle eleştiriyoruz bizi biz biliriz abi otobuste vede markette yada barda olan olayları kım gordu ıse merak edıyorum bu hataları yapan arkadasarın yanına gıdıp beyler yanlış yapıyosunuz hoş değil bu yaptıgınız lütfen biraz daha dikkatli olun yaptıgınız hepimizi etkilyor dedimi dediyse ne ala buyursun babalar gibi eleştirsin demediyse burada o insanları eleştirmeye hakkı yoktur diye düşÃ¼nüyorum...

biz kötüyüz berbatız şöyle sapıtıyoruz böyle sapıtıyoruz demek bızı daha ıyı yerlere götürecekse bende bunları yazayım benım ıcın sorun değil üyeleri geçtim ama en azından forum yöneticilerinin bu konuda dikkatli olması gerek diye düşÃ¼nüyorum...!