Alıntı YETO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sebep biraz açık! Biz aslında ABD'ye gittiğimizde koca bir ulusu temsil ettiğimizi unutuyor ve kendi bildiğimiz şekilde hareket ediyoruz. Otobüste kavga çıkaran Türk öğrenciler, işte sorun çıkaran Türk öğrenciler, ortamın huzurunu bozan Türk öğrenciler... bunlar gibi binlercesine şahsen tanık oldum. Onları gördükten sonra kendimden utandım ABD'de. Haliyle bu takım davranışlardan sonra çoğu sponsorun Türk öğrenci almaması normal karşılanmalı. Busch Gardens olayında net bir şekilde konuşamam, sebebi çok değişik faktörler olabilir ancak görünen köy çoğu zaman kılavuz istemiyor. Bir kaç sorumsuz ve kendini bilmez Türk öğrencilerin cezasını koca bir ulus çekiyor.
O yüzden bir kere daha vurguluyorum arkadaşlar. Oraya gittiğinizde kendi başına bağımsız bir birey olduğunuzun yanında lütfen bir ulusun temsilcisi olduğunuzu da unutmayın. Ne zamandır böyle bir şey yazmak istiyordum. Tabi keşke böylesine bir olay sebep olmasaydı buna. İşleri iptal edilen tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Umudunuzu ve mutluluğunuzu kaybetmeyin. Süper bir yaz geçireceğinize hep inanın.
İyi WAT'lar
+12314546789

Yerden göğe kadar haklısınız "YETO" ben orda diğer arkadaşlarımın yaptıklarından dolayı utanıyordum ve gerçekten rezil bir davranış sergiliyorlardı ABD ye gittiklerinde bilmiyorum tabir-i caiz ise ipini koparan hesabı nere nere saldıracaklarını bilmiyorlardı. Barlarda yaptıklarından dolayı rezil mi olmadık, "Bunlar nasıl müslüman bunu bunu, şunu şunu" yapıyolar mı demediler....
ve nihayetinde benim gitdiği otelde artık WAT öğrencisi almıyor....

Oraya gitdiğimizde TÜRKİYE den geldiğimizi unutmamalıyız arkadaşlar...