o emekçi arkadaşların tek tek alnından öperim
yaa adamlar toplu halde içki içip sapıtmamışlar...
toplu halde birinede tecavüz etmemişler ...
toplu halde bulundukları yeri yakıp yıkmamıslar...
kavgada etmemişler ne guzel grev yapıp haklarını savunmuşlar bence çok doğal ve gerektiğinde yapılması gereken bi olay sadece bu olaya özeldir bu yorumum ...!
belki duymuşsunuzdur amerikada adamın biri tanrıya dava açmıştı içeriğini tamm hatırlayamıyorum bunu sadece birilerine bişeyleri gösterebilmek ufku dar olan inssanların ufuklarını biraz olsun genişletmek için yaptı ...!
varsın türk öğrencileri grevle ansınlar bence bu utanılacak yada yerilecek bi olay değil övülecek bi olay olmadıgı gibi...!
bu olayı fransızların yaptıgını düşünün yorumunuz ne olurdu ???
ben tahmin edebilyorum -helal olsun fransızlara heryerde haklarını arıyolar-yada -bak adamlara nasıl birlik olmuşlar bizde olsa - ve benzeri
biz abi yanlış anlamayın kendi kendimizi yorumlarken hep önyargılı bakıyoruz sanki başkası yapınca oluyoda biz yapınca olmuyomus gibi bizde düşünen üreten fikirleri olan yeri geldiğinde hakkını savunabilen yeri geldiğinde birlik olabilen bir milletiz...
iki tane ufak çoçuk alın abi büyüyene kadar birine sen degerlisin digerine sen degersizin deyin degerli dediğiniz dğerli değersiz dediğiniz değersiz olacaktır buyudugunde bundan dolayı kendimizde milletimizide değerli görelim ki gelecek nesiller değerli olsun...
biraz konunun dısına cıktım farkındayım özürdilerim yazarken kendıme hakım olamadım...
ortaya konustım kımse uzerıne alınmasın lutfen saygılarımla...!
Bookmarks