Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Doğru Eyalet Seçimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar merhaba.ben bu sene work and travela katılacağım.gştmeyi planladığım bir six flags işi var.Quennsbury/NEWYORK ta.Quennsbury nin newyorkta olmasına rağmen yaşam olanaklarının daha sakin olduğu hakkında söylemler duydum ancak yine de kesin bir bilgim yok.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirse çok çok sevinirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Wink

Alıntı pisicat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba.ben bu sene work and travela katılacağım.gştmeyi planladığım bir six flags işi var.Quennsbury/NEWYORK ta.Quennsbury nin newyorkta olmasına rağmen yaşam olanaklarının daha sakin olduğu hakkında söylemler duydum ancak yine de kesin bir bilgim yok.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirse çok çok sevinirim.
    Mrb'lar benim orda uzun senelerdir yaşayan bi arkadaşım var onun dediğine göre ve netten araştırdığıma göre Quennsbury'de daha çok orta halli insanlar yaşıyomuş ve gecimde çok zor değil diyo 1 dolar mc donalt'sa gidersin diyo zaten burda herkes hep orda yiyo diyo işin ilgimc yani bizde ny six flags düşünüyoz hatta galiba şirket bizi oraya yazdı bile daha detaylı konnuşalım yaz buraya

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı SERKANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb'lar benim orda uzun senelerdir yaşayan bi arkadaşım var onun dediğine göre ve netten araştırdığıma göre Quennsbury'de daha çok orta halli insanlar yaşıyomuş ve gecimde çok zor değil diyo 1 dolar mc donalt'sa gidersin diyo zaten burda herkes hep orda yiyo diyo işin ilgimc yani bizde ny six flags düşünüyoz hatta galiba şirket bizi oraya yazdı bile daha detaylı konnuşalım yaz buraya
    selam sizin işe başlayış tarihiniz ne zaman?benm başlangıç tarihi ayın 13ü.bilet falan ayarladınız mı,fiyatlar hakkında bilginiz var mı?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks