Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Doğru Eyalet Seçimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

öncelikle yardımcı olmak istediğin için tşk ederim şöyle söliyim öncelikle ingilizcemi geliştirmek,rüyalar ve özgürlükler ülkesinin gezebildiğim kadarını param yettiği müddetçe gezmek,yeni insanlar ve farklı kültürler tanımak..bide güvenli bi şehir olsa bi bayan için önemli malumm..kalacağım yerin konaklaması çok olmasın ki daha fasla yer gesmek için param kalsın amma çok şey istiyorum yaa
    mavi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Mavi Benliğim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle yardımcı olmak istediğin için tşk ederim şöyle söliyim öncelikle ingilizcemi geliştirmek,rüyalar ve özgürlükler ülkesinin gezebildiğim kadarını param yettiği müddetçe gezmek,yeni insanlar ve farklı kültürler tanımak..bide güvenli bi şehir olsa bi bayan için önemli malumm..kalacağım yerin konaklaması çok olmasın ki daha fasla yer gesmek için param kalsın amma çok şey istiyorum yaa
    Klasik watçı beklentisi diyebiliriz Öncelikle tavsiyem doğu kıyısında sahil şeridi olur sana;misal Ocean City ve Atlantic City(ki ben buraya gidiyorum) başlıca gözde watçı mekanlarıdır. Doğu kıyılarınını hepsinde genelde konaklama vs. düşüktür bu yüzden para biriktirme olanağın hayli yüksektir. Ayrıca bu şehirler New york ve New Jersey ve Washington gibi amerikada görülmesi gereken yerlere çok yakındır zira haftasonu bir otobüse atlayıp gezebilirsin. İngilizceni geliştirme hususu daha çok seçtiğin işe bağlıdır ama her halükarda zaten ingilizce konuşulan bir ülkedesin bunu da unutma

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Seaworld Tek Geçerim:)

Alıntı Mavi Benliğim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SENİN İÇİN SAN ANTONİO SEAWORLD U ÖNEREBİLİRİM.KONAKLAMAYI FİLAN HEPSİ ONLAR AYARLIYOR VE KIZ ERKEK APARTLARI AYRIGENELDE PEK FAZLADA TÜRK YOK WATCILAR DIŞINDA YANİULAŞIMIDA KOLAY.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks