merhaba arkadaşLar
siner ve campusum hakkında oLumLu ve oLumsuz ßiLgi verirseniz sevinirim. önceden ßu şirketLerLe gideniniz varsa Lütfen yazsın. yardımLarınız için şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşLar
siner ve campusum hakkında oLumLu ve oLumsuz ßiLgi verirseniz sevinirim. önceden ßu şirketLerLe gideniniz varsa Lütfen yazsın. yardımLarınız için şimdiden teşekkür ederim
Siner diye bir firma duymadım. Campus ne kadar istedi ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
siner neresi bilmiyorum ama campus le iki sene katildim birinde gittim digerinde vizeden red yedim acikca soleyim 2 sene de herhangi bir kotu olaya rastlamadim.. bana herseyi durustce acikca solediler ve solediklerini yaptilar... gecen sene ds ler mayista gelecek dediler mayis basinda geldi para iadesini agustosda alacaksin dediler agustos basinda aldim...
Ben Campus ile gideceğim eğer vize alabilirsem, henüz bir yamuğunu görmedim. Ama beklentiler konusunda baştan uyardılar, bazısı var duyuyoruz sanki oraya gittiğimizde altımıza Shelby Mustang çekip o bar senin bu plaj benimmiş gibi eğlencenin gözüne vurabileceğimizi falan kıvılcımlandırıyor.
Bunlar öle yapmadılardı. Süreç devam ediyor yamukları olursa yazarım.
zaten bi kere bastan neler olacagina dair uyariyorlar ve sozlerinde duruyorlar .. ya bu bir sirket icin cok da zor olmasa gerek sonucta neyi ne zaman nasil yapacaklari belli bir ogrencinin orda neler yasayacagi da belli.. o zmn yalana gerek yok dusun ki bir sirketi one cikaran sey yalan soylememesiherkesin yapmasi gereken seyi yaptiklari icin avantajli oluyor sirketler durum aci yani...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks