abartıldığı kadar korkunç değil arkadaşlar. ben 3 ay çalıştım. haftada ortalama 4 gün çalışarak 4000 dolar kazandım. benden başka herkes 5000e yakın kazandı. çünkü benim ayağıma bi fotokopi makinası düştü 1,5 hafta çalışamadım

bi benim başıma geldi sakatlanma.
ev taşımak kolay sayılır, kutular 2 tekerli dolylere konup taşınıyo. evler tek katlı olduğundan pek sorun değil. hele bi ofis taşıma işleri var kebap. 12 saat falan sürdüğü oluyo. kutulara dosya koy. onları tekerleğe koy taşı. ya da bilgisayar masa falan. merdiven derdi hiç yok onlarda asansör var hep.
diğer avantajları sabah kamyonlara gerekli aletleri yüklemek 30 dakka, eve ofise gitmek 30-45 dakka, ordan işe başlamadan etrafa bakınmak 30 dakka, dönüş yolu falan derken hergün 2 saat çalışmadan paran cebinde. bizim saati 9.5 dolardı. hem şehrin heryerini gezmiş oluyosun. her türlü ev, ofis, okul ortamına tanık oluyosun. bunlar da diğer işlerde olmayan önemli noktalar.
kötü yanları da var. ben 3 ayda 5-6 kere gerçekten çok yoruldum. 2 gün boyunca 3 katlı bi ev taşımıştık merdivenler öldürmüştü. sonra bi okulun 3. katını taşımıştık o da yormuştu. bi de ilk günüm. ilk gün geerçekten zor gelmişti. bi de bizim şehir feci sıcaktı çok terletiyo. ben 4-5 kilo verdim.
gidince görceksiniz öyle haldur huldur amele gibi taşıma yapılmıyo. her şeyin tekniği var. tekerlekli dandik aletler var. onlarla taşınıyor çoğu şey...
Bookmarks