Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Moving Coımpany ve Moving Job

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Hersey keske hayallerdeki gibi guzel olsa. Tasima isi gozunuze bu kadar nasil kolay geliyor anlamiyorum, ogrenciyiz oradan oraya tasiniyoruz tamamdir dogrudur bugune kadar bende bircok kez tasindim ama bunu yapiyoruz senede 1-2 gun ki ogrenci evleri genel manada aile evlerinden daha az esya bulunduran evlerdir bu is 3 ay boyunca ugrasip kendinizi heba etmenize degmez. Insanlarla daha iletisim icinde olabileceginiz fiziksel gucu daha dusuk isler bakin derim kendi bileceginiz is tabi sadece tavsiye.
    Somethings never changes..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow

Alıntı adros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hersey keske hayallerdeki gibi guzel olsa. Tasima isi gozunuze bu kadar nasil kolay geliyor anlamiyorum, ogrenciyiz oradan oraya tasiniyoruz tamamdir dogrudur bugune kadar bende bircok kez tasindim ama bunu yapiyoruz senede 1-2 gun ki ogrenci evleri genel manada aile evlerinden daha az esya bulunduran evlerdir bu is 3 ay boyunca ugrasip kendinizi heba etmenize degmez. Insanlarla daha iletisim icinde olabileceginiz fiziksel gucu daha dusuk isler bakin derim kendi bileceginiz is tabi sadece tavsiye.
    Bence hayal kadar basit bir program deil wat. cunku amerika deyince hepimiz pembe hayaller kuryoruz bu kacinilmaz bir gercek. ama gidis amacina bagli bir is tercih etmek farkli birsey.
    Ben para kazanmak icin gidiyorum. bu yil icin tek amacim bu. gittim sirkete konustumda, isi bana anlattilar ayrintilariyla iyi kotu tum yonlerni, ogrenci evi tasimaya benzemedigini ciddi bel agrisi sorunlarina yol acabilecegini soylediler, sonucta flayer in dedigi gibi yeri gelecek garaj tasiyacagiz, bazende ev, kilise, dukkan... ben tum sartlara ragmen kabul ettim. Alaskaya gidip balik sezonuna gore kendimi riske atmaktansa bu isi yapmayi tercih ediyorum.

ama dedigniz gibi herkes tercih etmemeli, once amac nedir onu unutmamak lazim!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks