Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Moving Coımpany ve Moving Job

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

sevgılı unıversıte ogrencılerı
    bıraz aklınızı kullanın
    gelın beraber hesap yapalım
    bır ev tasımak ne kadar surer normalde en fazla 10 saat
    ama amerıkada oyle turkıyedekı gıbı evı bastan sona tasımak yok sen gıdene kadar onlar cogu zaman herseyı ayarlıyor sen gıdıp paketlerı ındırıyon bu da en fazla 6-7 saat surer
    eeee hergun de ev tasımayacaksınız cunku her gun bırılerı tasınmıyor yada sadece sen olmayacaksın orda senden once gıden ve bızden daha ırı yarı olan rus ve bulgarıstanın koylerınden gelen wat ogrencılerı olcak onlar sana ıs kaptırmazlar
    hergun calıs hadı gunde 7-8 saat calıs en fazla calısacagın 6 gunde 40 saat tır o kadar yorulmaya deger mı
    eger amacın para kazanmaksa gıt alaskaya en kotu 6 bın dolar kazanırsın ne kadarını getırırsın o sana kalmıs
    yada gıt housekeeping işine o işler 3-4 kadar oluyor en fazla sonrasında baska bı iş bul hem daha cok kazanırsın hemde daha az yorulursun
    lutfen arkadaslar biraz mantıklı olun sadece paraya odaklanmayın
    sonra cok pişman olursunuz amerika oyle hayaller ulkesı degıl yazın turkıyede de o kadar calıssan en az o kadar para kazanırsınız
    ama amerıkanın sıze avantajı dıl ogrenme ve hayat tecrubesı etme
    herkese bu programı sıddetle tavsıye ederım ama buyuk hayallere kapılmayın sonra sız uzulursunuz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgılı unıversıte ogrencılerı
    bıraz aklınızı kullanın
    gelın beraber hesap yapalım
    bır ev tasımak ne kadar surer normalde en fazla 10 saat
    ama amerıkada oyle turkıyedekı gıbı evı bastan sona tasımak yok sen gıdene kadar onlar cogu zaman herseyı ayarlıyor sen gıdıp paketlerı ındırıyon bu da en fazla 6-7 saat surer
    eeee hergun de ev tasımayacaksınız cunku her gun bırılerı tasınmıyor yada sadece sen olmayacaksın orda senden once gıden ve bızden daha ırı yarı olan rus ve bulgarıstanın koylerınden gelen wat ogrencılerı olcak onlar sana ıs kaptırmazlar
    hergun calıs hadı gunde 7-8 saat calıs en fazla calısacagın 6 gunde 40 saat tır o kadar yorulmaya deger mı
    eger amacın para kazanmaksa gıt alaskaya en kotu 6 bın dolar kazanırsın ne kadarını getırırsın o sana kalmıs
    yada gıt housekeeping işine o işler 3-4 kadar oluyor en fazla sonrasında baska bı iş bul hem daha cok kazanırsın hemde daha az yorulursun
    lutfen arkadaslar biraz mantıklı olun sadece paraya odaklanmayın
    sonra cok pişman olursunuz amerika oyle hayaller ulkesı degıl yazın turkıyede de o kadar calıssan en az o kadar para kazanırsınız
    ama amerıkanın sıze avantajı dıl ogrenme ve hayat tecrubesı etme
    herkese bu programı sıddetle tavsıye ederım ama buyuk hayallere kapılmayın sonra sız uzulursunuz

sevgili american eagle
    ben kas yaparız diyorum ben boyuma ve kiloma güveniyorum. bu şirkete gittim gayet güzel acıkladılar. onlar bu işin ne kadar zor oludugunu ayrıca 2. işte çalışamama (yorgunluktan dolayı) yı bıle soyledıler. ogrencı evlerınde ne var kı bızım dolap yatak esya ıvır zıvır danısmanlara sordum ee napıcaz biz hergun birileri tasınmaz ki cevap; amerıkada hergun bırılerı tasınır nasıl mı ılla bu ev olmak zorunda degıl ki. amerıkalılar zengın ve cüsse olarak büyük insanlar ee eşyalarıda kendileri gibi kocaman bu iş yeri olabilir, kilise olabilir, garaj olabilir, büyük bahçe olabilir, ev olabilir, kısaca taşınma ile ilgili hemen hemen herşey. şöyle düşünün air-condition işi hergün olur mu diyorsunuz ama amerıkadakı ınsanlar saatıne 30$ alıyor sebebı zor ama pahalı bır iş. taşımacılıkta aynı. siz bir markete gidip eşya begenirsiniz onu evinize servisle çağırırsınız adamlar gelir bırakır ayrıca kurar dediler.

yeterince açıklayıcı mıdır acep?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks