biraz da bunun sponsorla alakalı olduğunu sanıyorum be.. eğer sponsorunuz gerçekten kaliteli işini düzgün yapıyorsa rahat olabilirsiniz... ben kendimden örnek vereyim.. bunu forumda kendi sayfamda bahsetmiştim... burada ufakça değineyim... şimdi ben dönmeme 2 gün kala rahatsızlanmıştım gecenin 2sinde ve sponsoru aradım durumunun kötü olduğunu vs beni 50 yere bağladıktan sonra sonunda yetkili birileri çıktı ve yardım etti
hatta bulundğumu eyalette bana en yakında olan hastaneyi de söyledi para olayına gelince de sen oraya git sakın para ödeme durumunu anlat ama olduda para isterlerse ver biz sana geri ödemeyi yaparız dediler ben o telefonlarda bekleme durumlarında sancılar içindeydim tabii. ve o ara kendi şirketimi de aradım emin olabilmek için.. ben şirkeri aradığımda oordaki yetkili şahıs sorunumu sordu ben de söyledikten sonra (sorunum da böbreklerimde şiddetli ağrılarım vardı sorun böbrekten mi kaynaklanıyor bilmiyorum tabii)) bana telefondaki şahı ne dese beğenirsiniz... ya benim babamda da var böbrek sorunu bol su için kendini sıcak tut bilirim nasıl olur ağrısı bi kaç saate geçer gibi saçma şeyler söylemez mi ki benim orda istediğim prosedürün ne olduğunu bana ne yapmam gerektiğini anlatması sonra bu konuda çok bilgisi olmadığını sabahın erkeni olduğundan şirketteki bu konularda uzman şahsın olmaması benim tekrar o telefonu kapatmama sebep yaklaşık 1 saat sonra aradığımda hastaneye güvenle gidebileceğimi herhangi1 şekilde para isterlerse bizi ulaşmalarını sağla gibi bir bilgi vermişlerdi ki ben hastaneye gitmiştim bile... ben de sponsora güvenerekten gittim hastaneye ve durumu mu anlatınca 5 kuruş para vermemiştim... bu açıdan sponsorun işi ciddiye alması senin firman o anda seni sallamasa bile orada işini görüyor demem o ki sponsor çok önemli bu konuda daha dikkatli olunmalı...