Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaşlar sizce Hangi İş?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben onlarla hiç tanışmamışım o zaman

dil konusuna gelirsek
    çöp toplarken dilin ne kadar gelişebilir. burada gelişmeden kastın ne
    pratik yapmaksa work and travel idealdir ama intermediate iken upper intermediate'e yükselmekse amacın unut gitsin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dil konusuna gelirsek
    çöp toplarken dilin ne kadar gelişebilir. burada gelişmeden kastın ne
    pratik yapmaksa work and travel idealdir ama intermediate iken upper intermediate'e yükselmekse amacın unut gitsin
    Dostum çalışırken zaten pratik yapma olayının pek olduğu kanaatinde değilim ben. Misal ben garsondum ki en çok konuşma gerektiren iş, hep benzer muhabbetler dönüyor. Arada değişik bir müşteri gelirse muhabbet dönüyor. Ama sonra mutfakta da çalıştım aşçı yardımcısı tarzı, o gibi işlerde çok daha iyi pratik şansı buluyorsun. Çalışırken de muhabbet edebiliyorsun çevrendekilerle..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum çalışırken zaten pratik yapma olayının pek olduğu kanaatinde değilim ben. Misal ben garsondum ki en çok konuşma gerektiren iş, hep benzer muhabbetler dönüyor. Arada değişik bir müşteri gelirse muhabbet dönüyor. Ama sonra mutfakta da çalıştım aşçı yardımcısı tarzı, o gibi işlerde çok daha iyi pratik şansı buluyorsun. Çalışırken de muhabbet edebiliyorsun çevrendekilerle..
    Ben aksi yönde düşünüyorum.
    Ride larda amerikalıyla yanyana çalıştığımda 4-5 saat muhabbet çeviriyordum.
    Dilin tabi ki seviye atlamaz ama konuşurken problem yaşamıyorsun bir süre sonra.
    Ki wat acentalarının sözleşmelerine baktığınızda , bu program dil geliştirme programı değildir yazıyor

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı n3co_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aksi yönde düşünüyorum.
    Ride larda amerikalıyla yanyana çalıştığımda 4-5 saat muhabbet çeviriyordum.
    Dilin tabi ki seviye atlamaz ama konuşurken problem yaşamıyorsun bir süre sonra.
    Ki wat acentalarının sözleşmelerine baktığınızda , bu program dil geliştirme programı değildir yazıyor
    Bende onu diyorum dostum, yani ben garsondum iş sıkıntılı müşteri geldiği zaman boş vaktin olmuyor masa kalkana kadar devamlı takip ediyorsun. İş esnasında pek pratik yapamıyorsun. Ama mutfakta çalıştığım da odaklanmam gereken bir şey olmadığı için muhabbetin dibine vurabiliyorduk. Hani bakarsan garsonluk çok iyi gözükür ama öyle değildi.

İlk mesajımda da yanlış ifade etmişim, sorumluluğunun çok olmadığı işlerde yani full dikkat gerekmeyen işlerde muhabbet daha iyi dönüyor. Misal çöp toplarken sağda soldakilerle muhabbet edebilirsin ama garsonken öyle bi olayım yoktu..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)