slm arkadaşlar ben başvuru yapacağım ama vizee gitmek için 4 üzerinden 2 nin altında alınırsa sanırım vize başvurusu yapamıyormuş.haliyle şirketlerin çoğu en az 250 dolar kesiyormuş.hazırlık öğrencilerinin vize başvuru şartı var mıdır
slm arkadaşlar ben başvuru yapacağım ama vizee gitmek için 4 üzerinden 2 nin altında alınırsa sanırım vize başvurusu yapamıyormuş.haliyle şirketlerin çoğu en az 250 dolar kesiyormuş.hazırlık öğrencilerinin vize başvuru şartı var mıdır
arkadasim sitede biraz arama yaparsan hazirlik siniflariyla ilgili genis bilgiye ulasabilirsin konu acmadan evvel arama yaparsak daha iyi olur..
Hiçbir ekstra şart yok hocam diğer öğrencilerle aynı tarife uygulanıyor!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu kadar kolaktan duyma bılgılere ınanmayın ya egerkı sızın elınızde notunuzu belgeleyen bı resmı evrak varsa heryere kayıt olup vıze gorusmesıne gıdebılırsınız
aslında benim en çok korktuğum şey herşey tamamken bu hazırlıkta kalmam...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
o olay şirketine bağlı olarak değişiyor. Benim bir arkadaşım red yedi, tamamını almıştı parasının...
daha önceden yapılan sözleşme ile ilgili sanıyorumki.
Hazırlık öğrencilerinin sezon içi performansını gösteren not dökümü vardır. Bu genellikle 100 üzerinden değerlendirilen dökümdür. Hazırlık dönemindeki not ortalamanız geçme notuna veya proficiency sınavına giriş için yeter not olmalıdır. Bunların dışında not ortalamanız yeterli görünmüyor olsa bile konsolosluk görevlisi ile olan diyaloğunuz vize almanızı etkileyen en büyük faktördür. Eğer not ortalamanız düşükse mantıklı bir gerekçe sunmalısınız. Hem not ortalaması düşük olup hem de İngilizce konuşma becerisi yetersiz olan bir öğrencinin vize alma şansı düşüktür.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmanı
Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
ciee acentalarından bı tanesı hazırlık sınıfında okuyan ve sene sonunda yaz okuluna kalabılecek ogrencılere tam ıade yapıyormus yegenım bu sene oraya basvurdu o da belkı yaz okuluna kalabılır de
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks