Arkadaşlar şanşa inanmayan birisi olarak WAT işi birazda şanş işi galiba....
Ben ilk defa gecen sezon gitdim şirkete 1400$ ödedim 1200'e götüren firmalarda vardı belki daha ucuza götürenlerde vardır...İlk sene olduğu için çok para kazanamadım gördüklerimin çoğunu aldım. ama şunuda iyi biliyorum giden kişiden kişiye de değişiyor bu olay...Bizle gelen aynı yerde çalışan arkadaşlardan 4000$ la dönen de vardı (diceksiniz çok mu,,WAT dan çok bişi beklememek gerek...) Buraya geldiğinde borç yapıp dönende vardı... Çok kazanmadım ama 4 ayımı süper geçirdim...Turizmci olduğum için çok iyi deneyimler kazandım. Bence ilk gidenlerin kafasında müthiş bir USA imajı olduğu için herkes ondan kaybediyor.Ben gitmeden olayları ve durumları biraz analiz ederek "hayallerin gerçekleştiği bir ülkeye" gitmediğimi biliyordum ve beklentilerimide ona göre yaptım.Orda o kadar iyi bir izlenim bıraktık ki havaalanına bizi çalıştığım otelin VİP limuzini ile bıraktılar...
Şirket konusunda bize vaad etdikleri herşeyi yerine getirdiler,memnundum firmamdan o yüzden, şirketime güvendiğim için şu an temsilciliğini yapıyorum.
Bookmarks