break Nickli Üyeden Alıntı
Ilk yil (2008) Alaska icin 1400$ para odedim ve sonuc cok kotuydu benim icin para kazanamadim cok az gezdim, bu yil arkadasim 1000$ odedi Alaska 'ya gitti adam hem gezdi hem de parasini gonderdi Turkiye 'ye. Yine forumdan bir arkadas CIEE sponsoru olan iyi denilecek bir firma ile gitti bilenler bilir o sponsorun ne kadar iyi oldugunu ama arkadasin isini iptal ettiler ve ucak biletini yanlis aldilar. Her nekadar 1400$ odesende odemesende sirket acisindan durumlar degisebiliyor ama ilk yiliniz olacak ise CIEE, CCI gibi sponsorlari secmenizde fayda var arkadaslar onemli olan en cok WAT ogrencisi gondermek degil, en cok memnuniyet orani. Kesinlikle giden arkadaslarinizdan tecrube edinin ilk kez secilen bir yere gitmemeye calisin gidersenizde isveren ile irtibatta olun surekli o kisiyle sadece ABD 'ye gittiginizde konusmayin.
Isin ozeti ben 3 kurus fazla verdim ne oldu?
Arkadas CIEE spnsorunu secti odedigi ucreti bilmiyorum fakat 1200$ 'dan az olacagini sanmiyorum, o firmayi sectide ne oldu?
Ben bu isde birazda sansin olduguna inananlardanim ama siz yinede elinizden geleni yapin.
Bookmarks