Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım ne demek istiyosun bende şirket temsilcisiym biz nasıl konuşuyomuşuz??? yada temsilcilerin görevi ne sadece öğrenci toplamak mı. BEn konuştuklarıma diyorum çalıştığım firma dahil hepsini iyi araştırın internetden öyle karar verin. ALındım doğrusu bu yazına...
haklısın aslında biraz ağır olmuş başta genelleme yapmamak lazım diyorum ve işini düzgün yapmaya çalışan arkadaşlardan özür diliyorum..olayı iki taraflı düşünmek gerekir tabi ki..yukarıda ki yorumlarda da göründüğü gibi burda veya başkaca forumlarda iyi niyetliymiş gibi yardımcı olmak için insanlarla yakınlık kurup onları kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirenlere lafımız.. yani herkes sen gibi delikanlıca açıkca temsilci olduğunu yazmıyor bu bir.. ikincisi ise ortada o kadar mağdur ve yaşananlar varken bırak da insanları uyaran birileri olsun..
hem böyle uyarılar insanlarda daha bi dikkat uyandırarak işini düzgün ve hakkıyla yapan insanların ne kadar vazgeçilmez olduğunu kanıtlar..böylece aslında bu sektörde sadece dürüstlerin varolabileceğini ayakta kalabileceğini gösterir..