Work and Travel
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: şirket konusunda kararsız kaldım az zamanım var lütfen acil yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

size tavsiyede bulunarak yardımcı olmaya çalışır gibi görünen şirket temsilcileri hariç wata katılmış kimle konuşsanız size yardımcı olur ama yeter ki uyanık olun ve bu sektörde eşe dosta bile güvenmeyin..
    yaşanmış tecrübeleri tekrar etmeyin

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı eksen03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size tavsiyede bulunarak yardımcı olmaya çalışır gibi görünen şirket temsilcileri hariç wata katılmış kimle konuşsanız size yardımcı olur ama yeter ki uyanık olun ve bu sektörde eşe dosta bile güvenmeyin..
    yaşanmış tecrübeleri tekrar etmeyin
    Arkadaşım ne demek istiyosun bende şirket temsilcisiym biz nasıl konuşuyomuşuz??? yada temsilcilerin görevi ne sadece öğrenci toplamak mı. BEn konuştuklarıma diyorum çalıştığım firma dahil hepsini iyi araştırın internetden öyle karar verin. ALındım doğrusu bu yazına...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ne demek istiyosun bende şirket temsilcisiym biz nasıl konuşuyomuşuz??? yada temsilcilerin görevi ne sadece öğrenci toplamak mı. BEn konuştuklarıma diyorum çalıştığım firma dahil hepsini iyi araştırın internetden öyle karar verin. ALındım doğrusu bu yazına...
    haklısın aslında biraz ağır olmuş başta genelleme yapmamak lazım diyorum ve işini düzgün yapmaya çalışan arkadaşlardan özür diliyorum..olayı iki taraflı düşünmek gerekir tabi ki..yukarıda ki yorumlarda da göründüğü gibi burda veya başkaca forumlarda iyi niyetliymiş gibi yardımcı olmak için insanlarla yakınlık kurup onları kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirenlere lafımız.. yani herkes sen gibi delikanlıca açıkca temsilci olduğunu yazmıyor bu bir.. ikincisi ise ortada o kadar mağdur ve yaşananlar varken bırak da insanları uyaran birileri olsun..
    hem böyle uyarılar insanlarda daha bi dikkat uyandırarak işini düzgün ve hakkıyla yapan insanların ne kadar vazgeçilmez olduğunu kanıtlar..böylece aslında bu sektörde sadece dürüstlerin varolabileceğini ayakta kalabileceğini gösterir..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı eksen03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın aslında biraz ağır olmuş başta genelleme yapmamak lazım diyorum ve işini düzgün yapmaya çalışan arkadaşlardan özür diliyorum..olayı iki taraflı düşünmek gerekir tabi ki..yukarıda ki yorumlarda da göründüğü gibi burda veya başkaca forumlarda iyi niyetliymiş gibi yardımcı olmak için insanlarla yakınlık kurup onları kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirenlere lafımız.. yani herkes sen gibi delikanlıca açıkca temsilci olduğunu yazmıyor bu bir.. ikincisi ise ortada o kadar mağdur ve yaşananlar varken bırak da insanları uyaran birileri olsun..
    hem böyle uyarılar insanlarda daha bi dikkat uyandırarak işini düzgün ve hakkıyla yapan insanların ne kadar vazgeçilmez olduğunu kanıtlar..böylece aslında bu sektörde sadece dürüstlerin varolabileceğini ayakta kalabileceğini gösterir..
    Önemli değil arkadaşım. Bende bir WAT cı olarak gidecek arkadaşların durumunu, nasıl düşündüklerini,nelerle karşılacaklarını az çok tahmin edebiliyorum. Ve orda herhangi bir problemle karşılaştıklarındaki durumlarını düşünerek yani empati yaparak olaylara bakıyorum. Oraya gidecek arkadaşlarımın biri mağdur olsa,başına birşey gelse bu olayı parayla kıyaslayamazsınız.Benim çalışma prensibim bu. Diğer temsilci arkadaşlar nasıl düşünüyor bilmiyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)