orlando ve miamiyi gezmen için tavsiye ederim
orlandoya uçakla inersin genelde 150dolar oluyor her yerden
ordan miamiye otobusle 25dolara geçersin
miamiden de uçakla 100dolara new york
ben öyle yaptım ve çok da memnun kaldım
orlandoda days inn international drive'da kaldım geceliği 24dolardı
miamide venezia hotelde kaldım geceliği 40dolardı
hani toplam sana tutarı 600dolar bile olmaz ama unutamayacağın bi tatil yaparsın zira orlandodaki outletlerde inanamayacağın fiyatlara marka ürünler alabilirsin hediye için
globale gelecek olursak
allah onların belasını verecek
ben de onlarla gittim ve bin pişmanım
eğer amerikadan mutlu döndüysem tamamen kendi çabalarımla travel kısmını iyi yaptığım için dönmüşümdür.
zaten atatürk havalimanında uçağa bindikten sonra globali unut.
bir tavsiye daha ben geçen sene bu zamanlar kayıt yaptırmıştım ve ocakta işi seçtim şubatta vize görüşmesine gittim ds formum mayısta geldi vizem haziranda geldi vizem gelince işim iptal oldu tam da finallerimin olduğu zamandı. moral motivasyon sıfır sınavlara girdim ve beni lanet olası mississippiye gönderdiler
gönderdiler diyorum çünkü başka seçenek sunmadılar direk ya bunu seçersin ya da iptal ederiz dediler
cevabım allah belanızı verecek oldu tavsiyem de şu benim gibi 10larcası böyle oldu benim bildiğim
bilmediklerimle beraber belki yüzlercesi
göstermelik gibi bir işi önüne koyuyorlar sonra iptal edip saçma sapan işlere gönderiyolar
ben new england isterken mississipiyie gönderdiler ben hotel isterken mcdonaldsa gönderdiler düşün yani
neyse sen eğer iş seçersen güvenme hiç o işe kafanı da takma işi oluruna bırak yoksa
için kararmasın bu yazdıklarımdan sonra ama globale güvenme hiçbir konuda
Bookmarks