Bu basligi actigim zamanki heyecanimi hatirladikca wat olayinin insanlari nasil degistirdigini goruyorum gercekten,mesaji ilk yazdigim zamanlar buyuk bi heyecan hic yurtdisina cikmamis olmanin verdigi korku vb karmasik duygular icerisindeyken simdi kendimi dahada olgunlasmis karsisina cikabilecek gucluklerle tek basina mucadele edebilecek gucu kendimde gormeye ve kendime guven duymaya basladim bence watin bizlere kazandirdigi en buyuk guzellik bu olsa gerek.Wat maceram ilk iki gunu New Yorkda yeni arkadaslarla gecen iki guzel gunle basladi her sey farkliydi, insanlar farkli dil farkli buyuk bi heyecan, gercekten guzel bi iki gundu.Ama New Yorkdan ayrilisla baslayan ve isyerinin oldugu yeri gorunce muthis bi hayal kirikligina donen bi Wat hikayem var benim,gittgim yeri konuyu bastan takip edenler bilir gercekten hic aklimin ucundan gecmeyecek kadar kucuk etrafta yapabilecek dogru durust bi aktivitesi(plaja gidip yuzmek disinda)olmayan kucuk bi kasabaydi.Ilk zamanlar gercekten cok kotu gecti isyerindeki sorunlar ,kasabanin kotu olmasi,kaldigim yerin karavan olmasindan kaynaklanan sorunlar ... gibi bi cok sorunla ugrasmak zorunda kaldim ,yaptigim tek sey umudumu kaybetmeden calismaya devam etmek ve tum wat maceramin bu zorluklarla gecmeyecegine olan inancimi kaybetmemekti.Gercekten de sabretmenin odulunu aldim diyebilirim,temmuz ayinin ortalarindan sonra isyerinde sorunlar cozuldu ve yeterli zamani almaya bununla beraberde iyi kazanmaya basladim.Agustos ayida yogun bi calisma temposuyla gecti calisirkende turkishwattan tanistigim logicle Bostonda iki gun gercekten cok guzel zaman gecirdim artik hersey yoluna girmisti.Labor daydeki son calisma gununden sonra isveremlerimle hic bi sorunum olmadan isyerimden ayrildim ve buyuk travel macerama basladim.Ilk olarak bostondan philedephia ya gectim burada gercekten bi melekle tanistim tayfun abimiz bize 10 gunluk travelimiz boyunca zor duruma dustugumuz herzaman yardim etti bize butun imkanlari sundu ilk bi kac gun Pensilvanya eyaletinde gitmedik gormedik yer birakmadik 3.gun New York semalarindaydik,New yorku onceden gormus olmama ragmen yinede super bi gun gecirdim ,4.gun New jersey city ardindanda Atlantik cityi gezdik 5.gun tekrar philedelphia ya donduk ve uzun bi yolculuga ciktik, gps imiz bize Niagara selalerinin yolunu tarif ediyodu wat a =katilan btun arkadasslara tavsiyem niagara selalerini gormeleri gercekten harika =,selalerden sonra Buffola Citye gectik orada biraz durakladiktan sonra gps artik bize Cleveland yollarini anlatiyodu,clevendan sonraki duragimiz Pittsburg(pensilvanya) oldu oradada guzel bi gunun ardinda rotamizi Amerikanin merkesize Washingtona cevirdik cok uzun olmayan bi yolculuktan sonra washingona vardik ve gercekten harika bi gun de washingtonda gecirdik,son gunumuzude Baltimore(maryland) da gecirdikten sonra philedelphiaya donduk ve son gunumuzu dinlenerek gecirdik ve sonraki gun Jfk nin yolunu tuttum ve 2009 Wat macerasi benim icin sonlandi...Acisiyla tatlisiyla bi wat sezonunu daha sonlandrdik arkadaslar wata tek giden biri olarak TURKISHWAT a sonsuz teskkur ediyorum ,turkiyedeki veya amerikadaki sponsorlarimdan hic bi destek almadan sadece turkishwattan aldigim bilgiler sayesinde bi cok sorunun ustesinde geldim turkishwata tek kelime minnettarim .Turkishwatta tecrubeleriyle biz acemilere yardimci olan butun arkadaslara tek tek tesekkur ediyor yeni gidecek arkadaslara bol sans ve iyi eglenceler diliyorum.
Bookmarks