Work and Travel
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: reklamlar hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bir insanı bir yere nasıl bağlarsın
    tamamen memnuniyet meselesi sen buraya yeni üye olmuş adamlarla öyle bir ilgileneceksinki
    o kişilerden yüzde onu seneye burda diğer gidiceklere yardımcı olmaya çalışıyor olucak

ikincisi bir insana mevki verdinm ona sorumluluk yükledinmi o ister istemez bir şekilde yenilere yardım edicek ( tabi bu kişi biraz sorumluluk sahibi olmalı) bu olayda sende takdir edersinki okadar kolay değil

burda yardım edicek kişilerle aranda istesende istemesende bir bağ kurmaya çalış arkadaş olmaya çalışın yönetici olarak, buda bağlayıcı bir etken olabilir

mesela ben gecenin bu saatinde yarında saat 8 de kalkıp sertifika programına gidiceken neden burda yazı yzaıorum
    çünkü taaa dünyanın öbür ucuna gidicek olan insanlara ne kadar az zorluk çektirirsek yardım edersek onları okadar mutlu ederiz bütün mesele bu

abi bu arada banner işi ne oldu lösev için

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Smile

Alıntı harun_bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir insanı bir yere nasıl bağlarsın
    tamamen memnuniyet meselesi sen buraya yeni üye olmuş adamlarla öyle bir ilgileneceksinki
    o kişilerden yüzde onu seneye burda diğer gidiceklere yardımcı olmaya çalışıyor olucak

ikincisi bir insana mevki verdinm ona sorumluluk yükledinmi o ister istemez bir şekilde yenilere yardım edicek ( tabi bu kişi biraz sorumluluk sahibi olmalı) bu olayda sende takdir edersinki okadar kolay değil

burda yardım edicek kişilerle aranda istesende istemesende bir bağ kurmaya çalış arkadaş olmaya çalışın yönetici olarak, buda bağlayıcı bir etken olabilir

mesela ben gecenin bu saatinde yarında saat 8 de kalkıp sertifika programına gidiceken neden burda yazı yzaıorum
    çünkü taaa dünyanın öbür ucuna gidicek olan insanlara ne kadar az zorluk çektirirsek yardım edersek onları okadar mutlu ederiz bütün mesele bu

abi bu arada banner işi ne oldu lösev için
    valla harun kardeş burada ilgilenerek bağlamaya çalışmak olayı diye bi şi yok. bu adminin elinde olan bi şi değilki. yöneticiler tamamen daha önce katılıpta zorluk çekip.ve bu zorluğu diğer gidecek arkdaşların çekmesini istemeyen arkadaşlar.. kimsenin o arkdaşları bağlamaya çalışmasına gerek yok.. eminim ki yardımcı olmaya çalıştığımız arkadaşlarda gelecek sene bu sitede diğer gideceklere yardımcı olmaya çalışacaktır..
    burada ki mesele senin gibi duyarlı kişilerin olması...eminimki senin gibi düşünen çok arkadaşımız vardırAdminlerin bağlamaya çalışmasına gerek kalmayacaktır

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks