Work and Travel
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: reklamlar hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    tW
    Tecrübe Puanı
    10

geçtiğimiz ay sitenin masrafları rekor kırdı çok bandwidth harcıyoruz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı admin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçtiğimiz ay sitenin masrafları rekor kırdı çok bandwidth harcıyoruz
    masrafınız vardır ben fazla anlamam bilgisayar terimlerinden ama işletmeden çok iyi anlarım work and travel türkiyede yaygınlaşan bir program bu yayılımda çok hızlı oluyor
    ve sadece bu konu hakında kurulan tek forum burası bence bu site daha iyi bir tasarım ve tanıtımla bütün work and travel firmalarından reklam alabilir

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı harun_bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masrafınız vardır ben fazla anlamam bilgisayar terimlerinden ama işletmeden çok iyi anlarım work and travel türkiyede yaygınlaşan bir program bu yayılımda çok hızlı oluyor
    ve sadece bu konu hakında kurulan tek forum burası bence bu site daha iyi bir tasarım ve tanıtımla bütün work and travel firmalarından reklam alabilir
    yakında son kullanıcıya ulaşarak tanıtımlarımız olacak. buna paralel binlerce öğrenciyi buraya taşıyacağımızı kolaylıkla söyleyebiliriz. forum tasarımı ufak tefek pürüzleri dikkate almazsak bu haliyle tamamen orijinal. yeterli miktarda para biriktirebilirsek zaten profesyonel yazılımlar alıp kurmayı ve üzerine orijinal eklentilerimizi katmayı hedefliyoruz. Birkaç projemizi finaller ve bazı diğer sebeplerden ötürü geciktirmek zorunda kalıyoruz.

Şimdiye kadar bize birkaç şirket sponsor oldu [Plus Akademi, ICEP, Google ]... Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

İşler yolunda giderse yakında forumla beraber portal sistemine geçiyoruz. En çok istediğimiz şey ise site üzerinden çok düşük bir ücrete veya ücretsiz Türkiye - Amerika arası telefon görüşmesi ve mesajlaşma sistemi. Onu da eğer sistemi oturtabilirsek yazın uygulamayı düşünüyoruz.
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bide bence sitenin eksiği çok fazla giden değilde gidecek olanların olması
    tabiki eşit sayıda olması beklenemez ama giden adamlar birdaha işlerine yaramadığı için forumada sıklıkla ugramıyorlar gidicekler olanlar daha ilgili
    bu yüzden daha şimdiden gidicek olanları bi şekilde döndükten sonrada foruma hizmet verebilir duruma getirmelisiniz bence
    örnek olarak ben bu sene virginia yaya gideceğim seneye buraya gdceek kişilere yardım etmelyim bunun içinde siz beni bi şekilde teşvik etmelisiniz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks