Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @aCHeRoN (Pleasanton Ave. / CA) 2009

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Güzel baslayanları gördümce seviniyorum. Acaba patronun beni de alır mı SFO hava alanından ? Ucakta ben de birkac foto cekmek istiyorum ama inis/kalkıs haricinde sadece bulut oldugu icin pek de eglenceli gelmiyor. İnis/kalkısta da foto cekimine izin vermiyorlar zaten KLM in servisleri ucaklarına gelirsek onlar da gayet iyidir, test etmistim önceden. Galiba bu sefer de KLM veya NWA dan alıcam bileti. Karavanlardan dolayı festival isleri vs cok tercih edilmiyor galiba ama senin icin eglenceli ve bol kazanclı gececegini düsünüyorum. En azından patronun, Abd li arkadaslarınla eglence bol olacak Hadi hayırlı olsun...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel baslayanları gördümce seviniyorum. Acaba patronun beni de alır mı SFO hava alanından ? Ucakta ben de birkac foto cekmek istiyorum ama inis/kalkıs haricinde sadece bulut oldugu icin pek de eglenceli gelmiyor. İnis/kalkısta da foto cekimine izin vermiyorlar zaten KLM in servisleri ucaklarına gelirsek onlar da gayet iyidir, test etmistim önceden. Galiba bu sefer de KLM veya NWA dan alıcam bileti. Karavanlardan dolayı festival isleri vs cok tercih edilmiyor galiba ama senin icin eglenceli ve bol kazanclı gececegini düsünüyorum. En azından patronun, Abd li arkadaslarınla eglence bol olacak Hadi hayırlı olsun...
    Tesekkurler Yakuza Sanada iyi tatiller' iyi calismalar ve bol kazancli guzel gunler burda hersey yolunda su anda ogle arasina girdim daha dogrusu patron zorla disari atti bende arka tarafa gecip pc'ye oturdum
    İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks