Arkadasim ben 23 gun amerikada issiz kaldim.Danisman sirketim olani biteni sadece izledi yeri geldi mailime cevap atmadi.Bi is buldu vermontta Turkleri kabul etmedi.Butun reroute masraflarini bizden karsilmamizi istediler(400 dolar).Gunlugu 70 dolardan 3 arkadas motelde 7 gun kaldik.Is yerine vardik bize 13 kisi bir odada kalmaya zorladilar.Is verene kosullardan bahsedince dunyanin en B.KTAN ulkelerinden birinden geliyorsun bi de burayi mi begenmiyosun dedi.Job offerda 2 ogrenci bir odayi paylasacak 2 ogrenci bir bayoyu paylasacak diyordu.Kendi isimi kendim buldum kendi konaklamami kendim buldum.Full Placementla Self arasindaki 600 dolar farki verecekleri zamanda evveliyatinda verdikleri 250 doalr KARSILIKSIZ bursa sayip 350 dolar gonderdiler.23 gundur cepten yemisim.SIKINTInin bini bir para.Sirket 3 un 5 in pesine dusmus.Is ahlakina sigar mi bu?Paramiz bitmek uzere visalara abandik adamlar 3-5 kurusun hesabini yapiyor.Bide burda gelip artist artis yurek varmi bilmem ne klavye delikanliligi yapmayin.Burada mangalda kul birakmazsiniz 2 kelime etsek agzinizi da acamazsiniz.Yuregi varmis da yuregi yokmus sen kimsin karar veriyorsun buna.4 yildir ayni problemin yasandigini soyledi bana polis her yil 14 15 ogrenci sikayete geliyor dedi.Ben oyle cafelerde barlarda buyumedim hayatin gerceklerini cok iyi biliyorum bilmezsem burada 23 gun issiz gucsuz barinamazdim.Her mail her evrak kayitli resimler bile cekildi.Kanitlarimiz cok saglam evelallah.Burada sirketlerin avukatligini yapmayin burasi paylasim yeridir.Herkes sorununu anlatacak birinizin menfaatine az zarar geldi diye insanlarin ifade ozgurlugunu kisitlayamazsiniz.Sirketin ismini simdilik aciklamiyorum.Amerikan Sponsorumuz Alliance kesinlikle alliance dan uzak durun diyorum.Buna dair basligimi da actim.Isim Soy isim mail herseyi yazacam.Ondan sonrada sirketin adini aciklayacam.Wat programina katilmakla tecrube edinilmiyor caresiz ortada kalmakla ediliyor.2 kere gittim tecrubeli falan bunlar hikaye butun wat forumlarina da bunu yazacagim.
Bookmarks