Alıntı ozlemm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben massachussetste south yarmouth diye bi kasabadayım çok sakin bi yer hyannise bisikletle yarım saatte gidebiliyorum etrafta çok fazla dominik meksikalı brezilyalı var ve işyerimde herkes ispanyolca konuşuyo ingiliceleri de pek anlaşılmıyo. ona rağmen çok memnunum hayatımdan, müstakil bi evdeyiz 3türk 2ukraynalı erkek 2 ukraynalı kız kalıyoruz geleli 10gün oldu ama bi çok arkadaşı edindik ve arabalarıyla devamlı bizi alıp şehri gezdiriyolar. hatta yan komşularımız meksikalı ve bana bisiklet hediye ettiler=) golf kortlarını merak ettim ve erkek arkadaşımla golf kortuna gittik ordaki adam ben sizi çok sevdim dedi ve bize 2golf sopası hediye etti bi sürü de top verdi golf cartıyla gezdirdi ve istediğimiz kadar golf oynadık para vermeden=))) marshalls gibi outlet store lara arabayla 5-10dkda gidebiliyoruz..tek sorun yemekler, hala alışamadım
Gördügüm kadarıyla wat2009 un en sanslılarından birisisin su an, senin adına sevindim Yemekler icin de Abd hazır gıda cennetidir, walmartta her cesit dondurulmus pizza et, tavuk veya konserve yiyecek bulabilirsin. Peynirli pizza, konserve makarna, dondurulus chicken wings tarzı tavuk vs yi microdalga da 3-5 dk da hazır edip yiyebilirsin. Sabah ise cornflex + süt iyi gidiyor, önerebilirim. Eger yemeklere alısamadım derken TRdeki gibi yemek arıyorsan isin zor, sebze vs pahalı ve zaman kısıtlı. Kolay gelsin, zamanla yemeklere de alısırsın...