evet arkadaşlar uzun ama cok uzun bir yolculuk ardından varmış bulunmaktayız .. cok garip duygular içindeyim ama mutluyum... fakat ingilizce konusunda baya kendime kızıyorum cünkü hiçbişiyi anlamıyorum odun gibi bakıyorm insanlara::haha cok komik oluyor... buralarda havalar cok güsel havaalanında hiç sorun yaşamadık güvenlik kontrolleri cok sakindi valizlerimizi acma teklifinde bile bulunmadılar.. fakat ben tam amerikaya girerken pasport kontrolündeki görevli kıllık yapıp onun yazması gereken yeri bana yazmamı söledi tabi ben anlamadım o an ne oldugunu... sonra diger arkadaşlar gecince ulan onlar yazmıyor ben nedne yazıcam ki dedim sonra başka bi görevliye sordum bunları suraya yaz felan dedi sonra yazdım görevlinin tek sorusu ne için burdasın.. bende work and travel dedim.. sonra hadi git dedi... herşey cok güsell suana kadar sorun yok yarın işimize ve evimize yerleşicezz... umarım bunlarda sorunsuz olur... ucakta bi harilkaydı thy yi bi kez daha takdir ettim.. yemekler süperdii ben bol bol uyudum
12 saatlik yolun rahat bi 7 saatini uyudum diyebilirim haha cünkü bi gün öncesi hiç uyumamıştım tavsiyem sizde uyumayın yoksa o 12 saat gecmezz
fakat chicagodan cleveland aktarması biraz sorun oldu... american airlines ile uctuk.. normalde 6 da kalkması gereken ucak 7 de kalktı ve normalde 8.15te varması gereken ucak .10.05te vardıı... onun dışında herşey yolunda gecti sorularınız olursa müsait oldukca cevaplarız... gelecek olanlara simdiden iyi yolculuklar...
![]()
Bookmarks