selam gençlik ne var ne yok_?umarım herşey yolundadır.öncelikle uzun zamandır foruma giremediğim için k.bakmayın vakit olmuyordu.en başından başlayım....
13 haziranda izmirden çıktım yola istanbula geçtim.14 haziran sabah 5:55 uçağım vardı..istanbul-amsterdam-detroit-cleveland aktarmalı geldim...yolculuk çok iyiydi.yanımda detroit li ray isimli bi abi oturdu.güney afrikaya göreve gitmiş bayağı konuştuk.ilk defa ingilizcemin kötü oldumadığını anladım.adamla çok iyi anlaştık beni detroite evine davet etti.bakalım gidcem b.ihtimalle...
KLM nin verdiği kahvaltı iğrenç...ama makarnası süper...tavuk mu makarna mı derlerse mutlaka makarna deyin.
Cedar point mükemmel ötesi bir yer...biçok türk var ama inanın kolombiya ve tayvan uçmuş yawww...nereye dönsem ya 'ola' ya da 'kneew how' deniyor.ola ispanyolca diğeri taice merhaba demekmiş.aslanbekle tanıştık hatta daha bi çok arkadaşa yardımcı olduk...benm oda numaram 507.her zaman beklerim.oda arkadaşlarımda türk...
arkadaşlar benden şimdilik bu kadar.gidip kıyafetlerimi alcam ve şimdi işe başlıcam.bana şans dileyin...![]()
kendinize çok iyi bakın...hayırsız yazmadı bişeyler demeyin sakın...
bu arada bu cuma yani 19 haziranda ilk türk partisini cedar da veriyoruz burda olupta görüşemediğimiz arkadaşalra duyurulur...
see you guys...![]()
Bookmarks