22 Edirne trakyaya geldik sınıra dayandıkta çok zaman var hala![]()
22 Edirne trakyaya geldik sınıra dayandıkta çok zaman var hala![]()
Somethings never changes..
22 edirne - 1
edirneyi dün unutmuşum yazmayı memleketimi![]()
şafak 10 Balıkesir
12 Bingöl hadi bakalım..
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
17 gün kala işsizler sınıfına geçiş yaparak çanakkale'ye geldik. adana'ya dayanmadan bu sorun da çözülür umarım.
Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.
9...ama kimilerine göre 10...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
24 Erzincan![]()
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
13 Bitlis , vay be 5 sinavdan sonra gidiyorum ABD 'ye .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
12 bingöl...geldi çattı sonunda
10 günüm kaldı bu 10 gün içersinde 6 finallll
8 görünümlü 7 şafak
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
7 günden az, antalya![]()
son 6 ankara![]()
11 Bilecik...Yola devam
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
8gün 10 saat
saatleri saymaya başladım artık![]()
02 adıyaman)
son 58 saat![]()
kortan yaz şuraya şafağımızıda alem şafak görsün![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
8 görünümlü 7![]()
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
04.........
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
karaktersiz![]()
06 ankara![]()
21 Diyarbakır
5 amasya![]()
20 Denizli
09 Aydın...
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)
Bookmarks