Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu yaz kings te çalışıcam, ride host olarak. bu konuyu bastan sona okudum ve içim karardı zaman zaman, istanbulda job fairde görustugumuz kings dominion yetkilisi çalışanlara partiler piknikler duzenlendiğini, devamlı virginia beach'teki gece kluplerine servis kaldırıldıgından falan bahsetmişti. bundan bahseden olmamış hiç ? yoksa yok mu böyle bişe ? birde yurtlarda istediğimiz kişilerle kalabiliyomuyuz? mesela ben ve sonradan gelicek olan arkadaşım yabancı iki kişiyle kalmak istiyoruz. bunu turklerden kaçmak olarak değil tamamen onları hem daha yakından tanıyalım hem de ingilizcemiz biraz daha gelişsin diye istiyoruz. bu konularada açıklık getirirseniz sevinirim.. yazılacak olan ilk cevabı sabırsızlıkla bekliyorum

9 haziran da delta ile gidiyorum 12.30 da. sanmıyorum ama varmı richmond'a kadar beraber gideceğimiz biri ?
Evet kayhan dogrudur hemen hemen her hafta ucretsiz yada cok dusuk ucretlerle yakın cevrelere piknikler duzenlenir.sezon sonunda veda partisi yaparlar.sezon içerisinde 3-4 kez grill party duzenlenir,ucretsz yer icersiniz.tek kotu yanı sehre uzak olması onunn dısında bos gunlerinizde parka ucretsz girişler mumkun.musterilerin bindiği butun aletlere siz de binebiliyorsunuz.bence cok guzel bir yer hala ozluyorum o gunlerimi ama yukarıda yazılı olanlar biraz uzucu.gecen yıl cok sayıda turk ogrenci warmıs sanırım KD'de.bu kotu bi durum tabi.siz turklerle cok takılmazsanız ingilizceniz gelişir.iyi bir yaz gecirmeniz dileğiyle.....