Work and Travel
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2009 da Kings Dominion da çalışacaklar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

charlie_ksk sana öncelikle teşekkürler, her ne kar biz burda birşeyler anlatarak insanlara yardımcı olmaya çalışsak da bazen bizler de birşeyler öğreniyoruz. öncelikle bilgiler için sağol. pkd'nin devriyle ilgili benim de haberim var, yani bu durumdan haberdarım merak etme. yanlız şöyle bi durum var. bu değişikliğin olumsuz sonuçlar doğurduğunu bana söyleyen olmadı. tabii ki sen benden sonra gitmişsn o ayrı. saygı duyarım. ama park aynı park sanırım oyuncaklar aynı oyuncuklar. virginia doswell aynı doswell. çalışma konusunda da geçen seneki arkadaşlar sıkıntı çekmemiş, 40 saat üstü (çok rahat) isteyenler çalışmış. ama tabii bizimkinden çok daha değişik bi ortam yaratıldıysa ki bana böyle birşey diyen hiç olmadı, o zaman haklısın kardeşim derim ne diyim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı madforest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    charlie_ksk sana öncelikle teşekkürler, her ne kar biz burda birşeyler anlatarak insanlara yardımcı olmaya çalışsak da bazen bizler de birşeyler öğreniyoruz. öncelikle bilgiler için sağol. pkd'nin devriyle ilgili benim de haberim var, yani bu durumdan haberdarım merak etme. yanlız şöyle bi durum var. bu değişikliğin olumsuz sonuçlar doğurduğunu bana söyleyen olmadı. tabii ki sen benden sonra gitmişsn o ayrı. saygı duyarım. ama park aynı park sanırım oyuncaklar aynı oyuncuklar. virginia doswell aynı doswell. çalışma konusunda da geçen seneki arkadaşlar sıkıntı çekmemiş, 40 saat üstü (çok rahat) isteyenler çalışmış. ama tabii bizimkinden çok daha değişik bi ortam yaratıldıysa ki bana böyle birşey diyen hiç olmadı, o zaman haklısın kardeşim derim ne diyim.
    dediğin gibi arkadaşım park aynı park doswell desen oranın aradan yıllar geçse bile çok fazla değişeceğini sanmıyorum ancak parkın insan kaynakları direktörü 2008 yazında ohiao daki parktan gelmiş birisiydi ve wat öğrencileriyle o ilgileniyordu fakat parka yeni gelmiş olması nedeniyle departman menajerleriyle diyaloğu çok zayıftı ve hemen hemen hiçbir sorunumuza çözüm bulamadılar.(açıkçası kimse kadını takmıyodu)çalışma saatlerine gelince 40 saat garanti hatta 60 sa. yaptığım bile oldu ama gel o saatleri bi de bana sormutsuz çalışmak baya bi koyuyodu..parktaki Türklerin yoğunluğu da doğru hemen hemen her oyuncakta her restoran da 1-2 Türk'e rastlamak mümkün.ilk önceleri 50 Türk diye söylentiler vardı ama sayımız 100'e kadar cıktıtabi bukadar Türk olunca bi de herkes sözleşme tarihinden erken ayrılmaya başlayınca malum bayan bazılarımızın vizelerini iptal ettirmeye kadar sorunu büyüttü.o yüzden bu yaz wat'a katılacak arkadaşların farklı bi yer tercih etmelerini öneriyorum!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)