Work and Travel
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Beşiktaşımm oleyyyyyyy :D:D:D:D

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Eskişehir karıştı!

Üniversite caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde 15 kadar Beşiktaş taraftarı ile 300'e yakın Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi. Olaya müdahalede yetersiz kalan emniyet güçlerine çevik kuvvetle takviye yapılıyor.

Beşiktaşlıların Eskişehir'de 96'dan beri kutlama yapılmadığını bilmeleri gerekiyordu. Eskişehir'in bu yönünü çok seviyorum. Büyük takım tutan insanları zor görürsünüz.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehir'in bu yönünü çok seviyorum. Büyük takım tutan insanları zor görürsünüz.
    En güzeli memleketinin takımına sahip çıkılması
    ama 96 dan beri kutlama yapılmaması ılgınc bı ayrıntı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehir karıştı!

Üniversite caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde 15 kadar Beşiktaş taraftarı ile 300'e yakın Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi. Olaya müdahalede yetersiz kalan emniyet güçlerine çevik kuvvetle takviye yapılıyor.

Beşiktaşlıların Eskişehir'de 96'dan beri kutlama yapılmadığını bilmeleri gerekiyordu. Eskişehir'in bu yönünü çok seviyorum. Büyük takım tutan insanları zor görürsünüz.
    aga bu nedır ya formamızı giyip dolaşamıyoruzz.. ayıptır ...anlamadıgım bı de su war hem besıktasa karsı ol hem de futbolcusunu kırala o futbolcu sayesınde lıgde kal ...artı antrenor de rıza çalımbay..bunlar ilginç şeyler yani

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks