şampiyon beşiktaşşşş
şampiyon beşiktaşşşş
siyahhhh beyazzzzz şampiyonum beşiktaşşşşşşşş
Avrupa 'da basarilar , bir daha 8 gol yememe dilegi ile
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bir kez daha Türkiye'de futbolun zevk vermediği ispatlandı. Sivas gibi bir takım bu noktadan sonra şampiyon olmalıydı. Formula'daki düzenlemelerin futbolda da olması lazım. Yoksa Süper Lig tekerrürden ibaret olacak.
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
direk katılıcakmış şampiyonlar ligine.. manchester arsenal liverpool chelsea faln inşallah bunlardan biri gelmez ya barca gelirse 8e dua ederler valla neeyse tebrik ederim bi bursasporlu olarak
AEK
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
umarım en zorlu takımlar beşiktaşa çıkar ve her maçta en az 8 gol yerler yaşasın türk futbolu
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Sivasspor'un şampiyon olamamasına benden fazla sevinen yoktur herhalde
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
yav bu forumda ne kadar az besıktaslı ne kadar cok muhalefet var yaa
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
sampıyon oldktan snra:1-formalarınızı yıkayın. 2- guzlce utuleyın. 3- naftalını arasına koyup dolabınıza kaldırn. Nasıl olsa daha 5-6 sene daha gıymessınız
wise sızın hayallerınızın bıttıgı yerde bızım gerceklerımız baslar ^^ uA HeRyerDe
uA?? wtf?? Geçmişimize laf söyleyenlere de bakın hele, 8-0 diye bizle dalga geçiyorsunuz ama siz a.gücü maçına bir bakın aldığınız şampiyonluğa Ayıptır yahu.. Namağlup şampiyon olan tek takıma söylenmez bu laflar
Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu tebrik ederim.Hayırlı olsun...
chemical engineering&maths&physıcs....
Besiktaslilarin burda az yazmis olmalari acaba burdaki diger arakadaslar gibi sinirden catlayip sinirini burda Besiktas a laf atarak gecirmek yerine disarda icip eglendiklerinden olmasin Bugunun en iyisini alkislamak gerekir alkislayamiyorsaniz bu sizin hazim probleminizin oldugunu gosterir.. ha bu arada gese yi son mac ta uefa avrupa ligine kaldigi icin tebrik ederim "Sarı renge karşıyız, Laciverte karşıyız, Kırmızı bize hiç uymaz, Biz çarşıyız!"
Eskişehir karıştı!
Üniversite caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde 15 kadar Beşiktaş taraftarı ile 300'e yakın Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi. Olaya müdahalede yetersiz kalan emniyet güçlerine çevik kuvvetle takviye yapılıyor.
Beşiktaşlıların Eskişehir'de 96'dan beri kutlama yapılmadığını bilmeleri gerekiyordu. Eskişehir'in bu yönünü çok seviyorum. Büyük takım tutan insanları zor görürsünüz.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ŞAMPİİİYOOOONN BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks