Work and Travel
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: AT&T vs NET10

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Faruk Net10 i benden başka kullanan ve seven yok sanıyordum bende net10 kullandım abd deyken 4 ayda 60 dolara ailemle ve ordaki arkadaşlarla istediğim kadar haberleştim tek sizin için zor tarafı istanbulda oturmuyorsanız olabilir .birtek istanbulu aramaya izin veriyordu net10 belki bu sene değişiklikler olmuştur fakat gerçekten çok kullanışlı ve hesaplı bir telefon ve hat .
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk Net10 i benden başka kullanan ve seven yok sanıyordum bende net10 kullandım abd deyken 4 ayda 60 dolara ailemle ve ordaki arkadaşlarla istediğim kadar haberleştim tek sizin için zor tarafı istanbulda oturmuyorsanız olabilir .birtek istanbulu aramaya izin veriyordu net10 belki bu sene değişiklikler olmuştur fakat gerçekten çok kullanışlı ve hesaplı bir telefon ve hat .

istanbul dışına aramaya izin yokmu? hala net10 nun sitesinde turkey istanbul olarak yazıyor.benim ailem istanbulda oturmuyor.bu bana göre çok dezavantajlı bir paket ozmn.sistemde bir değişiklik olsa heralde sitesinde hala aynı yazı yazıyor olmaz sanırım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)