Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TEB'den kredi!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben burdayken ödeyebildikten sonra niye kendimi yorimkii zaten. benim zaten şuan elimde 1500 ytl var. bu parayla şirketin parasını vermeyi düşünüom. uçak biletleri falan alırken kredi çekim diyom yani gidiceğim kesinleşince. zaten ben fazla bişiy çekmiycem, 2000 ytl falan çekcem. heralde nisanda falan çeksem uygun olur demi....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı wampir_lee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben burdayken ödeyebildikten sonra niye kendimi yorimkii zaten. benim zaten şuan elimde 1500 ytl var. bu parayla şirketin parasını vermeyi düşünüom. uçak biletleri falan alırken kredi çekim diyom yani gidiceğim kesinleşince. zaten ben fazla bişiy çekmiycem, 2000 ytl falan çekcem. heralde nisanda falan çeksem uygun olur demi....
    wampir lee sen benim geçen seneki halime benziyosunbenimde kenarda 1500 dolarım vardı.. 2000 ytl kadarda bankadan kredi çektim..ve maddi olarak seni fazla zorlamaz emin olabilirsin. rahat kapatırsın..ama sakın ben biraz daha fazla çekiimde sonra nasıl olsa kapatırım mantığı yürütme. o zaman işin suyu çıkıyor..ve kesinlikle ve kesinlikle krediyi en erken mayıs en geç haziran ayında çekin zaten iki günde bütün işlemleri halledip parayı alabiliyosunuz..ha diyceksiniz uçak biletini erken alıp kar'a geçmek istiyorum... emin olun o zaman bile siz zararlı çıkıyorsunuz. krediyi kesinlikle erken çekmeyin çekebiliğiniz kadar geç çekin..ve sakın ama sakın bi şi olmaz demeyin..arkadaşlar kusura bakmayın önerilerimi üzerine basa basa belirtiyorum yazdıklarıma dikkat etmeniz için ..çünki bu deneyimleri bire bir yaşayan biriyim. ve çok zor durumda kalan arkdaşımın yaşadıklarını kimsenin yaşamasını istemem..krediyi çekerken herşey başta çok güzel gözüküyor .ama gidip gelince kabusa dönüşebilme ihtimali var. o yüzden tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. bide sakın program ücretinin hepsini bankadan kredi çekmenizi önermem...

wampir lee sana önerim elindeki parayla uçak parasını veririsin. şirketin parasınıda haziran ayına kadarda ertelemen ..şirketler biraz mırın kırın ediyo ama bu ödeme konusunda fazla sorun çıkarmıyor...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)