çanakkale...yawww sınavlara hiç çalışılmıyor valla heycandan...
![]()
çanakkale...yawww sınavlara hiç çalışılmıyor valla heycandan...
![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)
Bookmarks