Work and Travel
Toplam 116 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Denny's Restaurant in Los Angeles

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sanırım ilk ben gideceğim. gider gitmez size bilgi vermeye çalışırım yolculuk hakkında. zaten siz de gelince toplu olarak görüşmüş olacağız. konaklamam daha belli olmadı. sizin belliyse nerede kalacağınız bilgi verirseniz sevinirim. oralarda işe yakın uygun yer nereden bulacaklar çok merak ediyorum açıkçası

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı gala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım ilk ben gideceğim. gider gitmez size bilgi vermeye çalışırım yolculuk hakkında. zaten siz de gelince toplu olarak görüşmüş olacağız. konaklamam daha belli olmadı. sizin belliyse nerede kalacağınız bilgi verirseniz sevinirim. oralarda işe yakın uygun yer nereden bulacaklar çok merak ediyorum açıkçası
    sanırım şehrin baya bi dışında bi yerde konaklıyacağız çünkü beverlly hills te kalmamız biraz pahalı olur (aylık 25 bin dolar flndır herhalde kiralar ) şuanda benim de kalacağım yer belli değil fakat orda tanıştığım türk ya da yabancı arkadaşlarla ayrı bi ev tutmayı düşünüyorum (7-8 kişi fln). Umarım ev fiyatları maaşımızı geçmez =)

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba arkadaslar ısverenını arayan varmı
    sozlesmelerınızı aldınız sanırım orda manager ın ısmı n olarak gozukuyor
    benim menajerin ismini tam olarak hatırlamıyorum fakat hint ismiydi rajad fln gibi bişidi
    Konu yasin89 tarafından (28-05-2009 Saat 02:06 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şimdi pier, ssn bürosunu bulana kadar zaten muhtemelen şehri çözmüş olurum. yine de amerika konusunda anladığım kadarıyla sen deneyimlisin. sen yabancılık çektirtme bize derim ben ilk işim cravings'in yerini saptamak olucak. türk yemeği olmadan 3.5 ay geçirdiğimi düşünemiyorum

american eagle, sana da şunu söyleyebilirim "hiçbir fikrim yok". şirket bize (kendi adıma konuşayım 'bana') belgeleri henüz yollamadı. sadece iş yerimin adresini öğrendim. elimize ulaşınca bir cevap verebiliriz.

yasin89, yaw benim kafamı karıştırıyorsun sen beverly hills'e uzağız gibi geldi bana. google earth'e baktım. hollywood'un göbeğindeyiz. ha tabi kıyak geçerler, toplu taşıyacağız sizi fln derlerse sorun yok zaten anladığım kadarıyla ya ruslara ya tayvanlı ya da mısırlılara denk geliyor türkler. şansımıza artık

tek isteğim, ilk haftalar sendromuyla ağlayıp 'bu ne byle, ben geri döneceğim' dersem bana engel olun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)