Work and Travel
Toplam 210 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: valizimize ne koyalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı bk88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun zamandır başlığa yazıcam unutup duruyorum..aslında ekstra başlık açılabilir ama belki çok cevap veren olmaz fazla bi deneme yapalım önce forumdaki bayan üye sayısı oranını bilmiyorum ama sorum size bayanlar valizimize biz farklı neler koyarız ? bnm kafamda birsürü şey var..bi liste yapmak en mantıklısı.götürmekten emin olmadığım şeylerde var..örnekler..

--makyaj malzemesi (giden varsa ne götürdü,fazla bişeye gerek olmaz heralde)
    --cilt temizleyicisi,güneş kremi (bu herkes için büyük öncelik)
    --şampuan,saç kremi (orda aynı markalar satılırmı bilmiorum,aslında fazla ağırlık da olabilir)
    --tarak,fırça..
    --ihtiyaç duyabileceğiniz ilaçlar (bnm önceliğim ağrı kesici,allerji ilacı,soğuk algınlığı ilacı ve sağlam bir antibiyotik)

bunlar şimdilik aklıma gelenler..bunun dışında 1 terlik 1 ayakkabı yeter heralde..kıyafette elbise yada etek,şort ağırlıklı götürmek mantıklı olsa gerek o sıcaklarda..birde saçma belki ama havlu,yastık kılıfı,çarşaf falan götürmeli miyiz ?bu sorum herkese

evet galiba bayan sayısı az ki böyle önemli bi konuda net bi cevap gelmemiş ben gittiğim yerde iş yerinde çalışan 6 kız bi evde kalacakmışız.iş veren sözleşmedeki ev durumuna yastık çarşaf var yazmış ama ben yinede en azından yastık yüzü ev terliği bir kaç toz bezi götürmek istiyorum gelirkende orda bırakıp gelicem.ayrıca götürdüğüm yüz havlusu pijama için falanda aynı şeyi yapıcam yani götürdüğüm her şeyi bırakmayı göze alarak götürüyorum böylece hem tam takım eşyayla gidicem hem de dönüşte valizimde yer açıcam buarada şampuan güneş kremi gibi kozmetik olayında da en küçüklerinden götürüp ilk haftalarda onları bitirip orda yenilerini almayı planlıyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tugcetugcetugce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet galiba bayan sayısı az ki böyle önemli bi konuda net bi cevap gelmemiş ben gittiğim yerde iş yerinde çalışan 6 kız bi evde kalacakmışız.iş veren sözleşmedeki ev durumuna yastık çarşaf var yazmış ama ben yinede en azından yastık yüzü ev terliği bir kaç toz bezi götürmek istiyorum gelirkende orda bırakıp gelicem.ayrıca götürdüğüm yüz havlusu pijama için falanda aynı şeyi yapıcam yani götürdüğüm her şeyi bırakmayı göze alarak götürüyorum böylece hem tam takım eşyayla gidicem hem de dönüşte valizimde yer açıcam buarada şampuan güneş kremi gibi kozmetik olayında da en küçüklerinden götürüp ilk haftalarda onları bitirip orda yenilerini almayı planlıyorum
    en iyisi valla baya temkinlisin galiba güzel taktik orda bırakmayı göze aldığın şeyleri götürmek

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı lumina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en iyisi valla baya temkinlisin galiba güzel taktik orda bırakmayı göze aldığın şeyleri götürmek
    en güzelii...bende oyle yaptım....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)

Bookmarks