24 oldu, prof da oldu, 501 de
![]()
24 oldu, prof da oldu, 501 de
![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
1 günadana adana....
24 erzincan...![]()
Kastamonu 37 =) yukarda kopyalama hatası yapmısım =)
Saolasın dostum....allah razı olsun...walla bende can sıkıntısından oturdum Gloria Jeans e...wireless buldum dış hatlar içinde....bir tek adam yok maske takan......
takılın kafanıza göre walla...bir ton russ var buralardaa ama...nedenini anlamadım
...BENİM CHECK İN saat 3.30 baslıyormus...ozamana kadar buralardayım...sarjım bitmezse tabii
![]()
şafak 02 Adıyaman hadi bakalım
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !!!
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Dünyada yaşayan 6 MİLYAR İNSAN…6 MİLYAR RUH…
Ve bazen...
TEK İHTİYACIMIZ OLAN İÇLERİNDEN BİRİ
şafak 25 ama finallerimede şafak 12![]()
şafak doğan güneş miş......![]()
aalpinist hayırlı yolculuklar tekrardan arkadaşım hatırladığım kadarıyla şuanda amsterdam da olmalısın? nasıl oralar? yolculuk nasıl geçti ist-amsterdam? şimdi daha uzun bi yolculuk var önünde hadi hayırlısı
23 Elazoo..
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
21 diyarbakır
şafak olmuş cart curt var mı başka lafı olan_?kaldı 24...
benimde kaldı 22 =))) geçsin şu günler bitsin şu sınavlarda gidelim artık şu amerikaya =)))
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
vizem elimde olana kadar şafak saymıyorum
görüşmeye gireli kaç gün olduğunu sayıcam artık:<
80 osmaniye![]()
12 bingöl![]()
12.
artık şehir vs. yazmanın bi önemi kalmadı.
on+2=12
27 gaziantep
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
safak 13 allah orada saydırmasın ınsalllaaaaaaaah![]()
![]()
vee işte şafak olmuş çomolokko...kaldı 23
not:bunlar ne demeyin öle çomolokko cartcurt ...vs. ev arkadaşım askerden geldi ondan öğrendim...![]()
ya walla şimdi saat 12 yi geçti aslında şafak 01 ama doğan güneş diyemiyoruz daha çünkü cumartesi öğlen uçak yani yarın aksam ben siz şafak doğan güneş diyecm ve saatler kalmış olacak gerçi şu anda da 36 saat gibi bir zaman kaldı hadi hayırlısı
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !!!
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Dünyada yaşayan 6 MİLYAR İNSAN…6 MİLYAR RUH…
Ve bazen...
TEK İHTİYACIMIZ OLAN İÇLERİNDEN BİRİ
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks