Ucak bileti almak istiyorum artik ama pasaport bugunde gelmedi,11 mayista gorusmeye giripte sonucu alanlar var mi?
Ucak bileti almak istiyorum artik ama pasaport bugunde gelmedi,11 mayista gorusmeye giripte sonucu alanlar var mi?
demek kimse almadi sonuclari o zaman kuskulanmaya gerek yok![]()
11 mayısta Ankara'da görüşmeye giren arkadaşımın pasaportu dün eline ulaştı. İstanbul'a geldi bu arada pasaport..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
istanbuldan bir ses yok sanirim.
gec gelince red alacagim gibi sacma bir his kapladi icimi![]()
11 mayısta aynı anda girdiğim 3. sınıf olan arkadaşıma ertesi gün yolladılar
benim görüşmem çok iyi geçti son sınıfım ve halen pasaportumu bekliyorum daha demin ups i aradım pasaportunuz halen konsoloslukta dediler. forumu biraz araştırdım sanırım 2 haftayı bulabiliyor pasaportun gelmesi![]()
5-7 is gunu diyor sited arkadaslar hafta sonulari eklesek en fazla 9 gun olmasi lazim.Fakat bu hafta bekleyenlerin isi daha zor 19 mayisla 26 mayisi saymayin eder 11 gun nerdeyse.Bakalim daha bizim sorusturma bitcekte daha gondermesi kaldi.off off
evet 1 hafta 7 saat oldu pasaportum gelmedi bekleyiş devam ediyor![]()
Merhaba arkadaşlar aynı dertten bende yanıyorum ve buranın iyi bir site olduğunu duydum sizlere sormak istedim.
17 nisan günü vizeye girdiğimde kadın yaşıma taktı ve beni baya bi zorladıktan sonra yeşil kağıdı uzattı daha sonra ds formu geldiğinde yolladım ve vizeden red geldi 11 mayıs günü tekrar başvurdum ve aynı kadına gelmekten korkuyordum evet aynı vezneye düştüm fakat kadın yoktubaşka bir adam vardı görüşme çok iyiydi ve bu sefer bütün evraklar tamdı not ortalamamı okudu ve korkuyordum neden red yedin die sorucak ama hiç sormadı burslu okuduğumu söledim ve nasıl kazandığımı sorunca yetenek sınavı ile dedim ups ye yönlendirdi tabiki bu kadar kısa değildi fix soruları atlıyorum güler yüzlü bi konuşmaydı fakat hala pasaportum gelmedi acaba vize almış mıyımdır? Help me...
Sanıyorum ki bu soruya artık kimse kesin bir cevap veremez,çünkü çok şaşırtıcı redler geliyor,ben görüşmeden sonra uçak bileti bakmaya başladım ama son 3 gündür redler geldikçe görüşmem çok iyi geçse de kendimden şüphe etmeye başladım,bu yüzden beklemekten başka bir çaren yok gibi gözüküyor.Umarım vizen basılı halde pasaportunu alırsın çok yakında.
Biraz şans işi. Kiminin erken, kiminin geç gelebiliyor.
taltrap sağolasın gerçekten de öle çok şaşırtıcı işler inşallah dilediğin gibi olur ve pasaportum basılı halde gelir bu gecikme nedendir acaba 11 mayısta girenlerin geneli böyleymiş sanırım ne dersiniz...
İnşallah hepimiz için en iyisi neyse o olsun sen hangi tarihte girdin vizeye benim 11 mayıstı ve hala bekliorum artık ups yi aramaktan bıktım ama inat ettim onlardan duyacağım pasaportumun konsolosluktan çıktığını herseferinde çıkmadı diolarr![]()
gelir ya dert etmeyin bende böle çok bekledim ama sonuç hüsran
Ben de 11 mayısta girdim ki başlığı açan benim Ocean
Dün aradım merak edip çünkü takip kodundan da çıkmıyordu hiçbirşey,sana verilen cevabı aldım.
Sanıyorum ki bu yıl geçen yıla nazaran daha yoğun konsolosluk,bu yıl wat a katılan öğrenci sayısının artacağı zaten haberlerde söyleniyordu ben buna bağlıyorum.Geç gelsinde vizeli gelsin dert değil.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks