Ben yurtiçi uçuşlarında babamın kartıyla aldıgımda 2 defa denk geldı kredı kartınıda gorcem dedı kadın bende babamın yanımda deıl fln dedım oyle gectık.Zaten ucus kartını kendın bastırdıgın zaman kiosklardan alamassın onlar ınternetten aldıgın zaman kredı kartı ıbrazı ıcın self alamayacagınızı uyarısını verıor yanı basmıo![]()
arkdaşım için kredi kartımdan uçak bileti almıştım thyden.arkadaşım havaalanına gidince kredi kartını istemişler.benim kartımdan aldığından dolayı gösterememiş haliyle.bu sefer kart bilgilerini istemişti.
bende sanal kartla almıştım sorun olmasın diye.kredi kartı bilgilerini teyit edince sorunsuz olarak bana gerek kalmadan arkadaşa biletini vermişlerdi.
britishde böyle bir uygulamanın olmaması sevindirici.hiç aklıma gelmemişti böyle bir sorun çıkacağı ihtimali.nereden aklınıza takılıyo böle şeyler![]()
16 yaşında tek başıma dış hatlardan çıkış yapmıştım atatürk havaalanından, 17imde babamın izini ile ilgili noter tasdiki istediler uçuşa 1.5 saat kala... prosedürün işlenmesi insiyatife bağlı biraz yani, allahtan halletmiştik, telefonla falan... böyle deneyimlerimiz olunca, son dakika sürprizleriyle karşılaşmak istemiyorum...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks