Work and Travel
Toplam 1408 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şafak Sayacı 2009 :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aminn.....

benim pasaport pazartesi ulaştı elçiliğe.....görüşme iyiydi, standart soruları sordu, ben subatta girdim görüşmeye...ds geç geldi.....buarada ben yollmadım şirket yolladı pasaportu.

walla hiç sorma kardeşim

iki ayağım bir pabuçta...şuan valizi hazırlayayım mı yoksa hazırlamayayım mı kaldım öyle arada......

kısmet bekliyorum işte mecbur küfür ede ede...
    yaw valiz hazırlanır, ben gecen sene ilk vizeyi alamadım 2. de aldım vizeyi, sonra pasaportum elime ulastı direk 3 gun sonrasına amerikaya bilet aldım. sonrada 1 gunde valizi toparlayıp gittim. vize geldikten sonra koymuyo bu kadar eziyet insana. ama umarım zaman senin lehine olur ve sabrın sonu selamet diyerekten beklemekten baska yapıcak bişe yok. ne esrarengiz bir iştir arkadaş bu konsolosluk vize olayıda, memurların ne yaptıkları belli değil, kimi direk veriyo vizeyi, kimi kasıyo... ben merak ediyorum aslında o camın arka tarafında neler yapıyolar neler göruyorlar
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw valiz hazırlanır, ben gecen sene ilk vizeyi alamadım 2. de aldım vizeyi, sonra pasaportum elime ulastı direk 3 gun sonrasına amerikaya bilet aldım. sonrada 1 gunde valizi toparlayıp gittim. vize geldikten sonra koymuyo bu kadar eziyet insana. ama umarım zaman senin lehine olur ve sabrın sonu selamet diyerekten beklemekten baska yapıcak bişe yok. ne esrarengiz bir iştir arkadaş bu konsolosluk vize olayıda, memurların ne yaptıkları belli değil, kimi direk veriyo vizeyi, kimi kasıyo... ben merak ediyorum aslında o camın arka tarafında neler yapıyolar neler göruyorlar
    benim derdim valiz değil dostum yani su bekleme olayı artık sıktı yani....ben valizsizde giderim ama su belirsizlik bıktırdı artık...yanii bu işinde bir tarihi bir zamanı olmazmı ya,, boyle karambole bekliyrz....

veriyorlarsada vermiyorlarsada belli olsun yeter..aylardır kıcı kırık vizelerini bekliyoruz adamların....

ayrıca benim 2. kez vize görüşmesine girme sansımda olmayabilir ...zaten red verirlerse s...kerim vizelerini derim olur biter....

neyse ,, bakalım gelir belki bugün,,, redde gelse onayda gelse, yeterki gelsin ..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw valiz hazırlanır, ben gecen sene ilk vizeyi alamadım 2. de aldım vizeyi, sonra pasaportum elime ulastı direk 3 gun sonrasına .............................
    umarım zaman senin lehine olur ve sabrın sonu selamet diyerekten beklemekten baska yapıcak bişe yok. ne esrarengiz bir iştir arkadaş bu konsolosluk vize olayıda, memurların ne yaptıkları belli değil, kimi direk veriyo vizeyi, kimi kasıyo... ben merak ediyorum aslında o camın arka tarafında neler yapıyolar neler göruyorlar
    Şu camın arkasında neler yapıyorlar konusunu arastırmak lazım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)