daha almadım bileti ama 14 hziran boston. ordanda maine nasıl gecicem allah büyük :d
daha almadım bileti ama 14 hziran boston. ordanda maine nasıl gecicem allah büyük :d
bendede aynen öle sorun oldu arkadaslarım almıo thy den tek basıma gidicem ama napim ya birini ikna etmeye calısıyım dedim basramadım. klm de olmuo boştan yere para vermekte mantıksız..
DSim hala!! gelmedi
bi gelse vize basılsa
ben de babamın wings milleriyle alacam inş
bende de shop&miles kartı var ama henüz 20000 milim var üstünü tamamlayıp bilet alabiliyormuyuz??
shop&miles ı bilmiyorum ama WİNG kartta bu durum 15000 avans mille çöülebiliyor
Shop&Milesda da buna benzer bi çöüzüm olabilir
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bu mille ucuza alıyosun ama bilette tarih değişkliği yada iadesi oluyomu. bende mille aldım ama vizede red yedim( yolculuk tarihimden 3 gün önce öğrendim). bilgisi olan varmı. tarih değişikliğinde ne kadar ücret veririz tahmini. biritish airlinestan
shop and mıles ıle aldıysan bu konu hakkında bılgı verebılırım.
Wings card için iade gibi drumlarda kesilecek 125 euro yu ödüyorsun o kadar.. Öyle yazıyo sitesinde havayolu şirketinin yapacağı kesintiler kart hamilini bağlar diye.
Ayrıca soyadı farklı birine alınmıyormuş. Dayımda birikmiş 180bin mil bakalım ekkarta başvurduk yetişirse ptesi ye, salı gününe alacaz umarım sorun olmaz..
Bir de şöyle birşey sorayım, illa gidiş dönüş mü almak gerekiyo?? Los Angeles gidiş Nyork dönüş alabiliyormuyuz??
Konu sakurek tarafından (19-06-2009 Saat 06:40 PM ) değiştirilmiştir.
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks