varmı falanca dersten çakmaktan korkanlar sonra transkrıpı elcılıktekı adama varınce tuuuuu bu ne utanmaz demelerınden korkanlar
varmı falanca dersten çakmaktan korkanlar sonra transkrıpı elcılıktekı adama varınce tuuuuu bu ne utanmaz demelerınden korkanlar
tırsmaya hiç gerek yok. şahsen ben 4 dersten çakmış olarak gittim konsolosluğa. transkripteki boş yerleri gösterip, buralar neden boş diye sorunca; ilk dönem 4 dersten kaldım, onlar yazmıyo heralde dedim. bu cümle üzerine herhangi olumsuz bir ifade takınmadı. zaten görüşmenin sonunda, texasta bol şans, busha selam söyle fln dedi, gayet güleryüzlüydü. yani ders olayı sorun olmuyo. önemli olan not ortalaması...
turka nin soledigi o degil yalniz bakarsan vize basildi yaziyor profil bilgilerinde... benim temel ingilizce f malesef![]()
![]()
dahasi var mi
![]()
Hazirlik sorumlu , 1. sinif 2.3![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kendisi icin dememis iyi oku var mi boyle olan diyor ....
4 tane F, 2 tane D+ var şu anda notlarım arasında. Ortalamam 2,49 olduğundan pek de umursamıyorum. Sorarsa da tek tek açıklarım.
ya vizeyle ilgili değilde ben statikten tırsıyorum.ilk dönemi rahat geçirdik transkripte adımızı altın harflerle yazdırdık.şimdi işler değişiyo gibi neyseki finallerin bitiminin ertesi günü gidiyorum amerikaya.notları görmicem gitmeden.geçemezsek mecbur alttan alacaz.zaten derslerin çok üstüne gitmemek lazım biraz alttan almak lazım.yanlış mıyım?
![]()
hazırlık benimde sorumlu, ortalama 2,24 olsada tırsmıo değilim hazırlıktan dolayı vize vermezler die, ulan 3 oldum, bitti gidiyo bu sene, daha hazırlıktan soruluyum, yuh bana...![]()
benımkı 3.75 ama felsefe dersınden cok tırsıyorum ya bıde o vıze basıldı falan onlar gecen senenın daha ds m gelmedı
7dersim alttan var ortalamam 2.37 hiç de tırsma belirtisi yok![]()
Yeni medya ve toplumsal hareketler...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
valla ortalama 2,60 alttan ders yok ama yarın secmeli ders olarak sectigim robotik dersinin vizesi var ve su anda ona kasıyorum,bi insan kendine boyle kazık bi ders secerek eziyet edermi yavvv....![]()
valla tırstığım bi durum yok da 4 alltan dersimden 3ü geçen dönem olduğu için cevap hazırlıyorum şimdiden...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
var mı ben gibi 2 sayfa transkript veren![]()
ilk sayfa ortalamalar 0,8 civarı adam baktı suratıma "bu ne?!?" der gibi, son sayfa 2,5 civarıgpa:2,37
![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks