Work and Travel
Toplam 179 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2009'da busch gardens'a gidecekler!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum cevabın için gerçekten saol. bu yıl tekrar busch gardens a gitceksin galiba orda görüşürüz umarım. yakında market var galiba deilmi en azından buzdolabına stok yapılabilcek yiyecekler satılan yer? mesela yoğurt varmı en azından ?
    aaa yogurt isi sikntili biraz. bence ole yogurtmus, pilavmis, kuru fasulyeymis fln dusunme bunlari aslinda bulursun ama pek basarili degil. dedigim gibi o markette bayagi bisi var. dondurulmus hamburgerler, hazir yemekler, konservelr, icecekler, tost ekmekleri. ama fazla cesit yok, o yuzden migros gbi yerlerden stogunu yaparsan daha ii olur, hem cesit bulursun. ama simdiden mideni, pizzaya, mcdonaldsa, kfc ye hazirla, cunku buyuk cogunlukla bu tip yagli seyler yiceksin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı caglar12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaa yogurt isi sikntili biraz. bence ole yogurtmus, pilavmis, kuru fasulyeymis fln dusunme bunlari aslinda bulursun ama pek basarili degil. dedigim gibi o markette bayagi bisi var. dondurulmus hamburgerler, hazir yemekler, konservelr, icecekler, tost ekmekleri. ama fazla cesit yok, o yuzden migros gbi yerlerden stogunu yaparsan daha ii olur, hem cesit bulursun. ama simdiden mideni, pizzaya, mcdonaldsa, kfc ye hazirla, cunku buyuk cogunlukla bu tip yagli seyler yiceksin
    ya keşke en azından türkiye hasretini gidercek yoğurt bulabilseydim normalde türkiyede sürekli ev yemekleri yiyen biriyim fastfood pek sağlıklı olmuycak ama alışcam artık. peki bahsettiğin büyük migros gibi mağaza villa ge yakın bi yerde varmı? ya orda mutlaka görüşelim sana çok işimiz düşcek galiba

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya keşke en azından türkiye hasretini gidercek yoğurt bulabilseydim normalde türkiyede sürekli ev yemekleri yiyen biriyim fastfood pek sağlıklı olmuycak ama alışcam artık. peki bahsettiğin büyük migros gibi mağaza villa ge yakın bi yerde varmı? ya orda mutlaka görüşelim sana çok işimiz düşcek galiba
    arkadaslar calistigim icin her zaman nete giremiyorum biraz anlayis ltf. ama mumkun oldugunca cwp yazmaya calisacagim. Ramses, dedigim buyuk magaza yarim saat yuruyus mesafesinde. ismini tam hatirlamiyorum ama bayagi buyuk sayilir, cogu sey var. demek istedigim burda tonla tukettigimiz seyler (ornegin yogurt) orda yok, ama onlarin yerine amerikalilarin alisveris kulturunde olan seyler var. ovmek gibi olmasin ama bayaa ilginc yeni seyler bulacaksiniz, ama tabii ki turk yemekleri benimde tercihim. 3 ay ztn arkadaslar ilginc bir yasam deneyimi yasayacaginizi dusunun, onlarin kulturuyle yasayacagiz. olmeyiz merak etmeyin. ama yaninizda raki, cay fln getirirseninz oturup iceriz bereber

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)