Work and Travel
Toplam 179 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2009'da busch gardens'a gidecekler!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar birşey soracagım ama biliyorumki soruma cevap ya gelmeyecek yada baya uzun bi zamandan sonra gelecek..gecen yıllarda virginia busch gardensa giden arkadaşlar benım türk ehliyetim yok ve oradan ehliyet almak istiyorum.böyle bir imkanım varmı varsa şartları zorluk derecesi nasıl birde bana ekonomik masrafı ne kadar olacaktır?cevap verirseniz sevinirim vermezsenizde canınız saolsun

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı seasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar birşey soracagım ama biliyorumki soruma cevap ya gelmeyecek yada baya uzun bi zamandan sonra gelecek..gecen yıllarda virginia busch gardensa giden arkadaşlar benım türk ehliyetim yok ve oradan ehliyet almak istiyorum.böyle bir imkanım varmı varsa şartları zorluk derecesi nasıl birde bana ekonomik masrafı ne kadar olacaktır?cevap verirseniz sevinirim vermezsenizde canınız saolsun
    beklediyin sorunun cevapi asagidaki konuda ayrintili olarak anlatilmistir:

http://www.turkishwat.net/ehliyet-pe...hlight=ehliyet
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hocam fiorex bana onun adresini verdi saolsun ben özelikle dedim virginiadan alan arkadaslar varmı varsa bilgi verirlermi bu konuda hem prosedürler ve maliyetini..yinede yardım ettiğin için saol..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı seasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

merhaba arkadaslar, oncelikle gitmeye son dakikada karar verdigim icin onceden bu forumu arastirmamistim o yuzden 2007de busch gardensa gitmis ve ordaki evlerde kalmis, ayrica busch gardens tarihinde ilk turk supervisor olarak sorularinizi yanitlayabilirim.
    seasret, gitmeden 2 ay once burdaki ehliyetimi polis amcalara 6 ayligina emanet ettigimden dolayi, orda ehliyet alma ihtiyacim oldu. ne sans ki dmv(ozetle ehliyet ofisi) kaldigimiz yerden yuruyerek sadece 10 dk uzaklikta, basit bi test yaptiktan sonra, 1 aylik gecici ehliyet aliosun. ucreti inanilmaz: sadece $7. ancak bu ehliyetle araba kiralayamzsin ve yaninda ehliyetli biri olmadan araba kullanamzsin. ancak 1 ay sonra bi araba bulup driving testine giriosun. ehliyet tam hale getirerek ds suren boyunca kullanabiliosun. sonra araba kiralamak cocuk oyuncagi, kredi kartina bile gerek yok, cunku bizim icin enterprise die bir rent a car sirket var yakinimizda, hatta telefon edip seni evinden aliolar. biz 5-6 kisi 2 haftada bi araba kiralayip, washington senin, virginia beach benim gezioduk. hatta bu ehliyeti burda kullandiginda polis amcalarin yuzunde saskinlik oluo ve kendini dokunulmaz hissediosun

biraz da isten bahsediim, busch gardens cok guzel bir yer. herkes eglenmeye gelmisken, calisio olmamiz sinir bozabilio bazen tabi. ama genel olarak en kolay isler ride operatorluk ve games bolumleri. mutfak(culinary) ise zor ama biraz daha fazla calisabileceginiz bir yer. hangi ulkede calisacaginiz cok problem degil.
    kalacagimiz yere village dioruz. yaklasik 400 kisilik bir yer, tam sayisindan emin degilim. orda kalma onuruna nail olamayan dostlarimiz ise hemen dibimizdeki otellerde hemen hemen ayni ucrete kaliyorlar. 2-3 aksamda bir parti duzenlenior, her aksamda hareketli oluor zaten. is bittikten sonra yemegimizi yiyip, dusumuzu aldiktan sonra, tabiiki yatmioruz, doya doya eglenioruz
    yakin cevrede gezilcek pek bir yer yok, koy gibi bir yer acikcasi. sadece bir outlet var, orda bayaa uygun alisveris yapabilrisiniz. dedigim gibi asil eglence villageda oluo, bir de grup olup, izin gunlerinizi ayni gune alip, araba kiralarsaniz, virginia beachde eglencek yerler bulabilirsiniz (cok fazla yok ama)
    umarim biraz yardimci olmusumdur, onceki sorular eski oldugundan cevap yazamadim, baska sorular varsa sorabilirsiniz.
    Konu caglar12 tarafından (09-05-2009 Saat 03:14 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)