Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 55 not ile RED ANLAM VEREMEDİM

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı george Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun almış oldugun üzücü haberden ötürü bişey merakediyorum vize görüşmesine istinyede girdin sanırsam ben görüşmeyi kiminle yaptıgı merakediyorum aslında, orta gişede duran sarışın adamlamı yoksa en köşedeki asyalıya benzer bayanla mı yoksa ilk gişedeki bayanla mı yaptın benim için önemli bende hazırlığm ve benimde notlarım biraz düşük sana kimin red verdigini bilirsem içim biraz olsun rahatlıycak 2.denemeye gelicek olursak bende şansını denederim şahsen ben ilkinde alamazsam şansımı birdaha deniycegim sende öyle yapmalısın.

Eğer geçme notunun üstündeysen problem yok fakat altındaysan bu sorun teşkil edebilir . Dediğin gibi eğer red yersen kesinlikle 2. kez şansını dene derim .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eğer geçme notunun üstündeysen problem yok fakat altındaysan bu sorun teşkil edebilir . Dediğin gibi eğer red yersen kesinlikle 2. kez şansını dene derim .
    Asıl sorunda orta başlıyor kur tekrarı yaptım ve daha öncesinden turist vizesi reddim var eger şimdi yine red alırsam wat tan ikitane red yemiş olucam yinede düşünüyorum 3.defa görüşmeye girmeyi bakalım bekleyip görücez umarım gerek kalmaz... örnekleride var formda 1.30 ortalamayla 1.60 la alan arkadaşlarımız var şans bizede güler inşallah.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı george Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asıl sorunda orta başlıyor kur tekrarı yaptım ve daha öncesinden turist vizesi reddim var eger şimdi yine red alırsam wat tan ikitane red yemiş olucam yinede düşünüyorum 3.defa görüşmeye girmeyi bakalım bekleyip görücez umarım gerek kalmaz... örnekleride var formda 1.30 ortalamayla 1.60 la alan arkadaşlarımız var şans bizede güler inşallah.

ya biraz ukalaca olacak ama bence notları biraz kıpırdat ve öyle dene, hiç şansın kalmayabilir daha sonra, tabi bu benim yorumujm
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks